Jezebel – Izabela Barbu, revelația scenelor bucureștene, va susține alături de pianistul Alexandru Burcă și violonistul Gabriel Stănescu programul “De la Edith Piaf la Maria Tănase, prin micul Paris”, o seară cu parfum interbelic și povești demult uitate. 

Jezebel a.k.a. Izabela Barbu a urmat cursurile Școlii de Muzică nr.2 din București (pian) și încă de la 8 ani asculta Edith Piaf, Carlos Gardel și Maria Tănase. Cu toate acestea, a urmat o facultate de Studii Economice și a lucrat mai bine de 20 de ani în sistemul bancar. La 40 de ani, cu ocazia aniversării unui prieten, Izabela a cântat pentru prima dată în fața unui public numeros, dedicându-i sărbătoritului melodia “Ionel, Ionelule” în limba franceză. A făcut-o atât de bine, încât a doua zi i s-a oferit o colaborare. De atunci, Izabela cântă și joacă și în piese de teatru (Mincinosul lui Goldoni și Erotopoetica, ambele în regia lui Toma Enache). 

Seratele Muzicale sunt o platformă de promovare a muzicii clasice și a tinerilor artiști, fiind concepute ca evenimente de socializare culturală. 

Spațiul în care se desfașoară, Galeria Occidentului, se află în centrul Bucureștiului, foarte aproape de Piața Victoriei, fiind un adevarat hub cultural pentru tinerii artiști. In cadrul Galeriei se află în permanență expoziții de pictură și sculptură, au loc reprezentații de teatru și ateliere creative. 

Partener oficial: Cramele Recaș 

Cand: 26 iunie, ora 20.00 
Unde: Galeria Occidentului – Strada Occidentului nr. 11 
Intrare: 40 lei ( include vinul, gustări & prăjituri) 

Dress Code: elegant 
Rezervări la: anca@papionul.ro 

PAPION PR & EVENTS – sprijină proiecte curajoase și idei îndraznețe. Ajută oamenii creativi să-și ducă povestea mai departe. 

Contact: 
Anca Dumitrescu, Papion PR & Events 
anca@papionul.ro 

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/207478136070365/

Lasă un răspuns