Vineri, 16 dececembrie, ora 21.00 @CONTROL: THE AMSTERDAMS & ICE BLACK BIRDS (UK).

Tuborg Sound prezinta vineri, 16 decembrie, in club Control, concertul trupei britanice Ice Black Birds, aflata in premiera la Bucuresti, alaturi de performance-ul uneia dintre cele mai reprezentative trupe ale scenei alternative romanesti: The Amsterdams.

Evenimentul incepe la ora 21.00. Intrare: 10 lei (acces in club + concert).

The Amsterdams

The Amsterdams se lansau in 2005, ca un proiect muzical dedicat curentului indie.

In prezent, trupa este formata din Andrei Hategan (voce, clape), Ovidiu Bejan (chitara), Augustin Nicolae (chitara bas) si Andrei Ungureanu (chitara).

In primavara anului 2008, The Amsterdams au lansat "Automatic", EP-ul lor de debut, care a patruns si pe piata Marii Britanii. Trupa a fost invitata sa concerteze atat pe plan local cat si international. Un an mai tarziu lansau albumul "Adolessons".

La inceputul anului acesta, The Amsterdams reveneau cu "Electromagnetica", un album de 10 piese produs de Electric Brother si masterizat de Harris Newman (cunoscut pentru colaborare cu trupe ca The Arcade Fire si Wolf Parade).

The Amsterdams lansau vara aceasta clipul single-ului "Summertime", se pregatesc acum de lansarea unui nou material video si lucreaza deja la piesele pentru un nou album, pe care il vor inregistra anul viitor undeva in afara tarii.

Lasă un răspuns