Blaster Promotion & MetalSupport va invita vineri, 20 ianuarie, la Cluj Napoca, in Irish & Music Pub, la un concert:

 

– Gothic (Petrosani, death metal);
– L.O.S.T. (Bucuresti, death metal);
– Krepuskul (Cluj Napoca, death metal/experimental);
– Silent Scream (Cluj Napoca, Slayer tribute band).

 

Open doors 19:00. Pretul unui bilet este de 15 lei.

 

– Gothic:

 

Gothic este, probabil, alaturi de Grimegod, Taine si Psycho Symphony, una din initiatoarele muzicii metalice pe plaiurile noastre mioritice. Formatia a fost infiintata in 1992 de catre Alin Petrut in inima Muntilor Carpati din Transilvania, devenind intr-o perioada scurta de timp una dintre cele mai respectate trupe de metal din Romania.

 

Avand la activ peste 300 de concerte pana in prezent, Gothic este o forta reala pe scena de metal din Romania. Muzica lor poate fi definita ca o combinatie buna de death metal cu elemente mai intunecate, toate cu riff-uri excelente de chitara puternica.

 

– L.O.S.T.:

 

L.O.S.T. s-a format in 2004 din membri ai formatiei Abigail. Lui Dragos, Vlad si George li s-a alaturat la scurt timp si BB Hanemann, alt fost membru Abigail. 2006 le aduce un nou baterist, Dorin Costea, care se alatura L.O.S.T. dupa ce activase in trupe ca Deadeye Dick, Colt 44 sau Asgard.

 

Dupa ce in 2010 a impartit scena cu trupe ca Dismember, Behemoth, Obituary, Sepultura, Rage, Septic Flesh, Kreator sau Testament, si dupa ce a concertat in cadrul Artmania Festival, trupa a recidivat in 2011, urcand pe scena festivalului OST Mountain Fest & Rock Legends.

 

– Krepuskul:

 

Krepuskul este fara indoiala cea mai harnica trupa din Transilvania, ei sustinand in numai cinci ani peste 180 de concerte de club si festivaluri, numai in 2011 ei participand la Top T Buzau, unde au obtinut premiul al doilea, de asemenea la Stufstock Vama Veche si castigand primul loc al concursului Local Heros, ei urmand sa reprezinte Romania in cadrul finalei internationale din 2012. Krepuskul au concertat de-a lungul timpului alaturi de Sepultura, Rotting Christ, Pain sau Crematory, fiind intr-o permanenta evolutie si pregatind un nou material experimental death metal, cu multiple influente, dupa ce au lansat doua albume de studio, "Umbre De vise" in 2007, respectiv "Game Over" in 2010.

 

– Silent Scream:

 

Ideea formarii trupei Silent Scream a aparut la sfaritul verii lui 2011, in Cluj, ca un tribut adus uneia dintre cele mai influente formatii din istoria muzicii metal, Slayer. Repetitiile in formula finala au inceput in luna octombrie a aceluiai an, dupa cateva modificari de componenta.

 

 

Sursa: MetalHead

Lasă un răspuns