Miercuri 25 ianuarie 2012, The Silver Church Club organizeaza pentru prima data la Bucuresti un concert al celor ce pe buna dreptate sunt denumiti "senzatia Bosniei” si deja incep sa cucereasca intreaga Europa prin muzica lor ce vine dintr-o experienta de viata: DUBIOZA KOLEKTIV! Un stil muzical aparte, ce imbina stiluri ca hip-hop, reggae, dub, rock si folclor bosniac se va face auzit intr-o seara de miercuri ce iese din tipare: un concept de petrecere in totalitate balkan ce va tine pana in zori de zi.

 

DUBIOZA KOLEKTIV BAND INFO:

 

Almir Hasanbegovic – vocals
Adis Zvekic – vocals
Brano Jakubovic – keys/sampler
Vedran Mujagic – bas
Armin Busatlic – guitar
Senad Suta – drums
Dragan Jakubovic – sound technician
Mario Sevarac – saxophone

 

In deschiderea evenimentului "Balkan Party” vor canta cei de la Madame Hooligan, o formatie americano-romana (Radu Almasan – voce, Andrei Cebotari – percutie si David Ballon – chitara electrica) ce canta rock alternativ cu influente est-europene. Pana acum au un singur album la activ, lansat in anul 2008, numit "AntiHeroes”.

 

Dupa concertul Dubioza Kolektiv, petrecerea va continua pana dimineata, in acelasi stil balkan, datorita unui invitat la fel de special: DJ Zoran Mirkovic!

 

Pret bilet: 30 lei. Biletele sunt in numar limitat si se pot cumpara din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) sau in seara evenimentului, de la intrarea in club.

 

 

Lasă un răspuns