Daniel Max Dragomir si-a inceput cariera artistica pe scena Teatrului de Revista “Fantasio” din Constanta, ca dansator si ulterior ca actor. In 2007, a urmat colaborarea cu Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” din Bucuresti. 

De cantat s-a apucat in urma cu doi ani. Experienta pe care a acumulat-o in teatru l-a ajutat sa inceapa o cariera in muzica. 

Participarea lui la “Dansez Pentru Tine” si la cel mai de succes show TV de voce din Romania, “Vocea Romaniei”, a fost o sansa unica in viata pentru cariera lui muzicala. Evolutia sa in cadrul concursului, precum si numarul mare de sustinatori, reprezinta pentru el o confirmare ca face bine ceea ce face si totodata un motiv in plus pentru a continua. “Daca reusesc sa transmit o particica din bucuria pe care o am cand sunt pe scena, atunci sunt fericit!” 

In februarie 2011 a format trupa Smashed Mosquito alaturi de Daniel Radu (Clape), Dan Sandulescu (Chitara), Andrei Paraschiv (Tobe) si Florin Pirvu (Bass). 

Daniel Max Dragomir “Cu doi ani in urma, sa am o trupa, mi se parea un vis frumos… Acum avem concerte saptamanal si un public din ce in ce mai numeros. E fantastic! Si le multumesc colegilor mei pentru ca ma sustin si pentru ca au inteles ca numai prin munca si cu rabdare putem evolua si obtine rezultate solide.” 
Cat costa? 
Pret bilet: 20 RON (voucher de consumatie – include un shot la bar)

Lasă un răspuns