Joi, 20 iunie, de la ora 19:00, seria de concerte acustice de pe timpul verii continua la Gradina Verona din Bucuresti. De data aceasta vor urca pe scena cei de la byron pentru un concert unplugged numai bun pentru o seara relaxanta!
 
Pentru byron, unplugged-ul e o a doua natura. La nici un an de la lansarea primului album, „Forbidden Drama”, byron au reorchestrat piesele exclusiv pentru instrumente acustice si au lansat primul DVD unplugged romanesc – „Acoustic Drama”. Si in Salina Turda au cantat un set unplugged, doi ani mai tarziu, profitand din plin de acustica spectaculoasa a locului; rezultatul se vede pe celalalt DVD al trupei, „Live Underground”. 
 
byron unplugged inseamna mult mai mult decat byron „scos din priza” – pe langa orchestratiile deosebite si instrumentatia diversa, este un mod distinct de a privi muzica, cu aceasta ocazie trupa punandu-si compozitiile intr-o cu totul alta lumina. Si nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, ascultati-i pe ei
 
byron – Annoying Detail (unplugged – Acoustic Drama)

 

 
Concertele acustice de la Gradina Verona vor continua pe parcursul verii, din doua in doua saptamani, cei mai importanti artisti romani de rock, indie si jazz venind in splendida gradina din spatele librariei Carturesti pentru niste concerte deosebite, lejere si cu dichis! O serie de evenimente provoked by Grolsch, organizate de catre Overground Music si Carturesti.
 
Gradina Verona, str. Arthur Verona nr. 13-15, Bucuresti
ora 19:00
intrare: 30 lei
 
byron unplugged:
Dan Byron – voce, chitara acustica, flaut
Costin Oprea – chitara acustica
6fingers – chitara acustica, acordeon, glockenspiel, voce
Laszlo Demeter – bass acustic
Dan Georgescu – tobe, percutii

Lasă un răspuns