Miercuri, 15 mai 2013, de la ora 19:00, la Teatrul de Vară “Radu Belign” din Bacăuare loc concertul “K LA METEO” cu Andra şi Pepe. 

Andra este una dintre cele mai apreciate voci feminine ale României. Artista a uimit încă de la prima apariţie pe scenă, la doar 7 ani. De atunci talentul i-a fost recompensat cu o multitudine de premii, printre acestea: “Cea mai rapidă ascensiune” – Premiile Radio România Actualităţi (2003), Locul II la Festivalul Cerbul de Aur (2005), Locul I la Festivalul Mamaia – secţiunea creaţie (2005), “Cea mai bună voce feminină” – Premiile MTV România (2003) şi multe alte premii.

Piese ca “What About Us”, “Telephone”, “Dragostea rămâne” sau “K la Meteo”şi-au găsit locurile în topurile muzicale şi au cucerit inimile fanilor.

“Nu fac parte din categoria cântăreţelor care îşi pregătesc mai mult vestimentaţia decât vocea. Când încep să cânt, nu mai contează decât fluidul energetic dintre mine şi cei care mă ascultă. Nu sunt invidioasă şi nici nu sunt roasă de orgolii. Pentru că eu iubesc oamenii, din tot sufletul meu. Şi întâlnirea cu ei este o imensă bucurie. Şi-mi place să mă strige lumea: “Andra!”. Andra Maruţă.”

Pepe s-a lansat cu “Latin Expres” în 1999, alături de care a introdus muzica latino în România, iar din 2001 şi-a început cariera solo. Totodată este primul care a adus stilul “Flamenco” în România.

Pepe va interpreta cele mai cunoscute piese lansate de-a lungul anilor dar şi single-urile promovate de pe cel mai nou album, “Aruncă-mi o privire” şi, bineînţeles, “O femeie cât o sută”, cel mai recent videoclip al său şi totodată cel mai recent hit al artistului.

Biletele se găsesc la trei categorii de preţ 60 lei, 80 lei şi 100 lei şi se pot cumpăra de la Sala Teatrului de Vară. Telefon: 0742 405 939 şi 0755 333 885.

 

 

Lasă un răspuns