Concert Alternosfera în aer liber, la Romexpo, pe 9 iulie

 

Alternosfera va susţine un concert în aer liber, la Romexpo, pe 9 iulie, iar primele 500 de bilete au preţ earlybird. Biletele se pun în vânzare luni. Evenimentul va respecta normele epidemiologice in vigoare la momentul respectiv, anunţă organizatorii.

Biletele au următoarele preţuri: earlybird: Cat C – 79de lei, Cat B – 99 lei, Cat A – 129 de lei (în faţa scenei)  – primele 500 de bilete; presale: Cat C – 89 de lei, Cat B – 119 lei, Cat A – 149 lei (în faţa scenei); la intrare: Cat C – 100 de lei, Cat B – 140 de lei, Cat A – 180 de lei (în faţa scenei).

La preţul tuturor biletelor comandate în earlybird şi presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Numărul biletelor din Categoria A este limitat la 1.000 de bucăţi iar al celor din Categoria B la 1.500 de bucăţi.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit însoţiţi de un adult posesor de bilet valabil.

Organizatorii recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le proteje urechile cu căşti speciale. La concert volumul va fi puternic şi acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor pune la dispoziţie suficiente puncte de vanzare a băuturilor pentru a evita cozile. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.

About Post Author

Lasă un răspuns