Teatrul Elisabeta prezinta luni, 28 martie de la ora 20.00, premiera oficiala a comediei ”ANGAJAM PROFESIONIST”, in regia lui Adrian Paduraru, o adaptare exceptionala dupa „Angajare de clovn” de Matei Visniec.

    In distributie: Adrian Paduraru, Daniel Visan si Florin Serbanescu.

    Exista „trucuri” inteligente la care poti apela pentru un interviu de succes, cu scopul de a obtine job-ul perfect.

    Dar, ce tehnici aplici in momentul in care trebuie sa te diferentiezi de potentialii concurenti? „Angajam profesionist”, un model exemplar concretizat intr-o comedie savuroasa despre drama angajarii, aduce in lumina reflectoarelor povestea inspirata a trei clovni profesionisti dornici sa obtina slujba perfecta.

    Printre hohote de ras, veti descoperi ce se afla in spatele mastilor de clovn, atunci cand apare competitia, mai ales in cazul in care concureaza pentru un posibil loc de munca.

    Trei personaje jucate admirabil de actorii Adrian Paduraru (Peppino), Daniel Visan (Fillipo) si Florin Serbanescu (Nicollo) vor da viata celor trei clovni profesionisti prin replicile pline de umor, emotie, inspiratie si spontaneitate.

    Jocul actoricesc si ritmul alert al dialogurilor vor scoate la iveala secrete din lumea artistilor, discutii de culise si reactii aprinse atunci cand nu sunt pe scena.

    Piesa incepe cu Nicollo, motaind pe un scaun, in timp ce asteapta sa fie chemat in sala de interviu.

    Rand pe rand, isi fac aparitia alti doi concurenti – Fillipo si Peppino, doi fosti parteneri de scena experimentati care se simt vizibil amenintati de profesionalismul cunoscut.

    Dupa un schimb de replici in care Fillipo reuseste sa il demoralizeze complet pe Nicollo, apare Peppino un al treilea clovn, cel mai experimentat dintre acestia, care ar putea fi chiar mentorul lor.

    Comunicarea dintre ei se deruleaza pe nisipuri miscatoare.

    Cand joaca doi impotriva celui de-al treilea, cand fiecare impotriva celorlalti.

    De aici, ritmul de ping-pong declanseaza complicitati de o clipa, mutari grozave in atitudinea lor si schimbari surprizantoare de situatii.

    Biletele pentru spectacolul ”Angajam Profesionist” sunt disponibile la preturi variabile in funcite de categoria de loc, respectiv 40 lei si 50 lei, si pot fi achizitionate atat de la casa de bilete a Teatrului Elisabeta precum si online pe www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.starticket.ro, si www.teatrulelisabeta.ro.

    Rezervari si informatii: 0727/703.703.

About Post Author

Lasă un răspuns