Ideea proiectului „COCO Chanel – Oglinzi” îi aparține regizorului spectacolului Daniela Burlaca, cu scopul de a crea un eveniment de amploare dincolo de bariere. Miza acestui concept este o personalitate celebră, marcantă și revoluționară – impuls și determinant pentru o lucrare fără superficialități.

Echipa Teatrului Geneza Art din Chișinău, vă invită să vedeți o compilație a Artelor, creată din Teatru, Fotografie și Modă. Un spectacol despre o femeie celebră, o personalitate impunătoare, între pasiuni, tragedii personale și libertatea de expresie artistică.

E o viziune artistică asupra vieții și universului profesional și intim al creatoarei de modă, cu tangențe biografice dar și abstracte, apelând la imaginație ca și capacítate umană de a crea noi reprezentări în baza percepțiilor acumulate anterior. „COCOsmos – nemărginire în spațiu și timp”. Imaginile sunt create în alb-negru, avându-i ca protagoniști pe actorii Teatrului Geneza Art.

Spectacolul „Coco Chanel – Oglinzi” este realizat după cartea lui Edmonde Charles-Roux, de asemenea axat pe interviuri și publicații. De ce „Oglinzi”? Vă invităm să reflectăm împreună.

REGIE: Daniela Burlaca
DISTRIBUȚIE: Daniela Burlaca și Cristian Perepeliuc.
COSTUME: Evgheni Hudorojcov.

„Dintotdeauna am fost marcată de destine celebre. Pasionată de oameni Mari și modul lor de a se integra memorabil și distinct în cotidian. Cred în personaje care amprentează puternic istoria”, Daniela Burlaca.

6 martie, Sala Dalles – pregătește-te să redescoperi teatrul!

BILETE: AICI!

In timpul spectacolului se folosesc lumini tip stroboscop și masina de fum.

About Post Author

Lasă un răspuns