Sarmalele Reci impreuna cu "Lumea lui Manglo” lanseaza videoclipul piesei "Cocktail Molotov”. Premiera aseara (joi, 6 octombrie, ora 21) pe Kanal D.

"Cocktail Molotov” este o piesa vesela, despre diversitatea dintre oameni. Initial dedicata prietenilor basarabeni de orice etnie ("Popescu sau Popov”), aceasta ska-polka asezonata cu influente folclorice moldovenesti a fost receptata de fanii Sarmalelor ca un imn al diversitatii si tolerantei, care celebreaza amestecul "exploziv” de natii, rase si micro-triburi din Europa de azi. Nu intamplator muzica lui Zoltan Andras e un etno-cocktail care imbratiseaza vesel textul lui Florin Dumitrescu.

"Cocktail Molotov” anunta atmosfera viitorului album Sarmalele Reci.

Pentru ca le-a placut, cei din echipa "Lumea lui Manglo”, difuzata de Kanal D, au propus trupei Sarmalele Reci sa produca un videoclip al acesteia.

Intr-o singura zi de filmare, realizata in Joy Pub, s-au comasat fortele colective pentru a face un videoclip vesel, cu un scenariu deschis. Povestea spune ca trupa Sarmalele Reci filma videoclipul impreuna cu echipa "Lumea lui Manglo”, cand un taraf de muzicanti nomazi a navalit peste ei, convingandu-i sa cante impreuna piesa. Ce a iesit, veti vedea diseara pe Kanal D si, incepand de maine, pe site-ul oficial al trupei si pe pagina oficiala de Facebook.

Pentru productia videoclipului s-au comasat resursele logistice ale tuturor partilor implicate. A fost invitat "Taraful Ciprian Bela”. A fost inchiriata o Dacie 1300, customizata cu un layer – dragon auriu.

Trei membri ai trupei Ad Hoc au acceptat sa joace roluri de lautari, iar echipa de la Gala MGMT & PR a facut figuratie, implicand inclusiv catelul firmei, Cita.

Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabi Dragan, Mircea Horvath, Dan Georgescu, impreuna cu invitatii speciali – "Taraful Ciprian Bela”, trei muzicieni de la trupa medievala Ad Hoc (Sergiu Boldor, Dan Olar, Lucian Simon), plus echipa de management a trupei, echipa de productie a emisiunii si staff-ul Joy Pub s-au distrat grozav in orele de filmare, asa cum arata galeria foto atasata.

Videoclip "Cocktail Molotov” – Sarmalele Reci
Ovidiu Niculescu – regizor
Raluca Olaru – producator
Dupa un scenariu de Sonia Lodi.

Lasă un răspuns