Asociaţia Arta nu muşcă și Ziarul Ring vă invită Marți, 23 iulie 2013, ora 20:00, la unul dintre cele mai inedite spectacole ale verii, intitulat Classic meets Contemporary, ce va avea loc la Hotel RIN Grand Hotel, cu o sală de 955 de locuri, situat pe Șoseaua Vitan-Bârzești, nr 7D. 

Spectacolul vizează melanjul dintre arta clasică și cea contemporană, pus în scenă de două nume din domeniu: Classic Beat Orchestra și Uninvented Theatre , foști concurenți de succes ai emisiunii ” Românii au talent” . 

Classic Beat Orchestra este singura trupă din România care readuce muzica clasică în actualitate, realizând o serie de concerte Live, sub amprenta improvizațiilor și al reîmprospătării acestui gen muzical. 
http://www.youtube.com/watch?v=-lSieAd3f7Y 

Uninvented Theatre reprezintă teatrul de animație contemporan în peisajul cultural românesc și inovația din domeniu 
http://www.youtube.com/watch?v=lCmNaEbUVXE 

Așadar, pe 23 Iulie sunteți așteptați la un spectacol de proporții, care se va încheia cu un cocktail de socializare culturală, într-o notă elegantă. 

Arta nu mușcă este un demers socio-cultural ce promovează activ tineri artiști talentați și proiecte de încurajarea consumului de artă, într-o manieră actuală și creativă. 
www.artanumusca.ro 
contact@artanumusca.ro 

Ziarul Ring este cel mai citit cotidian local din România, ce se distribuie gratuit la metrou şi în diverse puncte centrale din capitală. 
www.ziarulring.ro 
maia@ziarulring.ro 

Mai multe detalii: https://www.myticket.ro/en/events/classic-meets-contemporary-rin-grand-hotel-bucuresti-23-iulie-2013.html

About Post Author

Lasă un răspuns