Emisiunea MTV Alternative Nation cu DJ Hefe prezinta duminica, 19 mai, un miniconcert Classic Beat Orchestra (Romanii au talent), dupa care Roadkill Soda vine cu noutati despre lansarea albumului de debut OVEN SUN, dupa care trece de la muzica la scris: afla povestile din spatele Revistei de Povestiri. Nu lipseste nici cel mai nou videoclip al trupei Deftones ”Swerve city”, fiind prezentat in premiera la MTV. Toate, incepand cu ora 22.00
Classic Beat Orchestra este singura trupa din Romania care readuce muzica clasica in actualitate. Mischa Simeonov, fondatorul si liderul proiectului, a venit cu ideea de a imbina muzica clasica cu ritmuri moderne pur intamplator, cum se intampla, de altfel, cu toate ideile mari. Classic Beat Orchestra s-a nascut din dorinta de a combate ideea potrivit careia muzica clasica este apanajul exclusiv al elitelor si totodata de a o reimprospata, in spiritul modernitatii. De aceea, trupa s-a oprit la piese celebre. 
Dupa structura unei orchestre de jazz, fiecare instrumentist are parti in care este solist, iar improvizatia in concerte vine firesc si captivant pentru public.
„Classic Beat Orchestra va canta, special pentru Alternative Nation, trei piese”,  – DJ Hefe. 
„In partea a doua a emisiunii, e invitata trupa Roadkill Soda care ne povesteste despre lansarea albumului lor de debut OVEN SUN. O sa vedem si o piesa live dintr-un concert dintr-un club bucurestean cu ei”,  – DJ Hefe.
Roadkill Soda este imaginea saptezecista a soimului American, a Dodge-ului prafuit, a narcoticelor de clasa A, tricourilor rupte, tatuajelor si “beards, booze, naked chicks and good vibes”. Influentele ce si-au pus amprenta pe stilul RKS provin din rock ‘n’ roll, blues, sludge, rock, stoner, grunge si psihedelic.
Bucurestenii readuc pe scena stilul oldschool cu tricouri homemade, inregistrari pe casete si blugi rupti, toate pe principiul DIY.  “Live life to the fullest, because you never know what tomorrow might bring” este tema ce se regaseste in piesele RoadkillSoda.
In partea a treia a emisiunii, Simina Diaconu, editor al „Revistei de povestiri” explica cum e cu literatura prietenoasa si lectura creativa. 
Totodata, Hefe iti aduce la Alternative Nation, in premiera la MTV, noul videoclip al trupei Deftones „Swerve city”.
Emisiunea MTV Alternative Nation cu DJ Hefe cu are loc în fiecare duminica, de la ora 22.00 (reluare, vinerea, de la 23.00)

Lasă un răspuns