Pentru pici, mamici, tatici, si chiar pentru bunici, in aceasta zi ArCuB a pregatit un adevarat maraton artistic: pe scenele amplasate langa lac si Foisor, vom putea vedea trupele teatrelor Tandarica si Ion Creanga, Akka Show, Pur Anima, Pif Paf, Gestual Art, Curcubeul Vesel, Profesorul de joaca Leon Magdan si Teatrul de Magie, eroi indragiti si peripetiile lor, in spectacole pline de farmec. Motanul incaltat, Lumea magica a lui Peter Pan, Miti si Piti, Elefantelul curios, Scufita Rosie si Cenusareasa. 

Ziua de 1 Iunie este o zi in care copiii isi pot manifesta liber imaginatia si pofta de joaca in rolul de eroi salvatori (la Corabia Piratilor), de iubitori ai necuvantatoarelor (la Ferma Animalelor) – si de cercetasi sau mari sportivi – in spatiile unde sunt amplasate jocurile gonflabile. 

In Cismigiul Copiilor, nimeni nu va sta deoparte – toata lumea se va distra. Indiferent de varsta, toti copiii talentati si harnici sunt invitati sa-si descopere si sa dea curs aptitudinilor in cadrul atelierelor de creatie. Acestea vor fi diverse, pe gustul tuturor: ateliere de limbi straine (coordonate de Shakespeare School si Echo Kids), ateliere de reciclare creativa si creatie papusi, atelierele Fun Science, un atelier de Origami (pe Aleea Trandafirilor), cursuri de desen (sub supravegherea unor artisti plastici), un atelier de pictura pe figurine din ipsos, un atelier de fotografie si, pentru micutii plini de ritm si energie, un vesel workshop de percutie. 

Bineinteles, pentru o zi de sarbatoare, trebuie adoptata o tinuta potrivita: toti participantii doritori vor fi gatiti de sarbatoare (la Foisor), prin indemanarea hair-stylist-ilor si a specialistilor in face-painting. Frumos aranjati si dichisiti, prichindeii, care vor sa imortalizeze momentul, vor putea poza pentru un grup de artisti si caricaturisti, ce le vor crea gratuit portretele, pe Podul Artelor. 

Cum ii sta bine unei zile de sarbatoare, muzica si dansul vor anima atmosfera. De la ora 11.00, pana spre seara, peste treizeci de grupuri muzicale, solisti vocali, trupe si scoli de dans se vor intrece in hit-uri si momente coregrafice, pe cele doua scene. Pentru zece ore de show, in Parcul Cismigiu va asteapta: Corul Radio, corurile Allegretto si Andante, grupurile Fantezia, Adagio, Amicii, Melodia, Bim Bam si DoReMi, tinerii solisti Alexia Urtoi si Andrei Cerbu, Denisa Trofin, Laura Arabo si Eduard Dinca, trupele coregrafice Attitude, MondoDance, Stepy si Lala Street si multi altii. 

Ziua se va incheia cu un concert al unui invitat special: CRBL. De la ora 20:15, la Scena Mare (de langa Foisor), indragitul artist le va oferi micilor bucuresteni un show exploziv. 

Cei cuceriti de eveniment au posibilitatea sa revina si a doua zi, duminica, 2 iunie, la locurile de joaca, atelierele si surprizele din Parcul Cismigiu. 

Nu putem lipsi de la cea vesela Sarbatoare a Copilariei in Cismigiul Copilariei. Accesul este gratuit.

Lasă un răspuns