„Men in Black: International”, cu Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Neeson şi Emma Thompson în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend cu încasări de peste 28 de milioane de dolari.

Regizat de F. Gary Gray, noul film al francizei îi are în prim plan pe Thompson şi Hemsworth, care fac echipă pentru a proteja Pământul de o serie de atacuri ale extratereştrilor.

Filmul a generat încasări de 28,5 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com, iar la nivel internaţional, de 73,7 milioane de dolari.

După ce în urmă cu o săptămână a debutat pe primul loc în top, animaţia „The Secret Life of Pets 2”, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, actorii Patton Oswalt, Kevin Hart şi Harrison Ford, a coborât pe poziţia a doua, cu încasări de 23,8 milioane de dolari.

Locul al treilea în clasament a fost ocupat de filmul fantasy „Aladdin”, regizat de Guy Ritchie. Lungmetrajul, care şi-a menţinut locul în top, a generat – după al patrulea weekend de la premieră – încasări de 16,7 milioane de dolari.

„Dark Phoenix”, cel mai recent film din franciza „X-Men”, a coborât două locuri în box office-ul nord-american, până pe patru, cu încasări de 9 milioane de dolari, în al doilea weekend de la lansare.

Lungmetrajul „Rocketman”, bazat pe viaţa muzicianului Elton John, s-a menţinut pe locul al cincilea, după ce, în al treilea weekend de la debut, a generat încasări de 8,8 milioane de dolari.

„Shaft”, cu Samuel L. Jackson în rol principal, a debutat sub aşteptările producătorilor – cu încasări de 8,3 milioane de dolari -, mai puţin de jumătate faţă de predicţii. Filmul omonim din 2000 a generat încasări de 21,7 milioane de dolari în primul weekend.

Cel mai recent remake, clasat pe locul al şaselea, reuneşte trei generaţii de bărbaţi „Shaft”, interpretaţi de Samuel L. Jackson, Jessie Usher şi Richard Roundtree, care a jucat în filmul original, din 1971.

„Godzilla: King of the Monsters”, regizat de Michael Dougherty, al treilea film din franciză, a coborât trei locuri, până pe şapte, cu încasări de 8,1 milioane de dolari, în al treilea weekend de la debut.

Lungmetrajul de acţiune „John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, cu Keanu Reeves şi Halle Berry în distribuţie, s-a clasat pe locul al optulea, în coborâre o poziţie, cu 6,1 milioane de dolari încasări în al cincilea weekend de la premieră.

Comedia „Late Night”, cu Emma Thompson şi Mindy Kaling în rolurile principale, a urcat opt poziţii în top, până pe nouă, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 5,1 milioane de dolari.

Drama horror „Ma”, cu Octavia Spencer în rol principal, a coborât patru poziţii în clasament, până pe zece, cu încasări de 3,6 milioane de dolari, în al treilea weekend de la premieră.

About Post Author

Lasă un răspuns