PREMIERE IN CINEMATOGRAFE DIN ROMANIA, DE PE 12 APRILIE 2019

Dragged Across Concrete (2018) / De cealaltă parte a justiției

De cealaltă parte a justiției spune povestea a doi polițiști suspendați atunci când în presă apare un video cu cei doi făcând abuz de putere. Rămași fără bani si opțiuni, cei doi polițiști decid să pătrundă în lumea interlopă, însă descoperă mai mult decât s-ar fi așteptat.

Hellboy (2019)

Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă periculoasă și sângeroasă, care poate să provoace chiar și sfârșitul lumii…

 

 

 

 

 

Missing Link /Haios și blănos

Domnul Link este categoric cel mai haios şi blănos personaj în această aventură animată produsă de prestigiosul studio Laika. După el, ar fi Sir Lionel, un aventurier curajos şi cuceritor care se consideră cel mai important cercetator al miturilor şi monştrilor… problema e ca nimeni altcineva nu e de acord. Pentru a le demonstra tuturor ce abilităţi are, planifică o expediţie enigmatică pentru a descoperi veriga lipsă din evoluţia omului.

 

 

 

 

McQueen (2018)

McQueen este o privire foarte personală asupra vieții extraordinare, a carierei și a artei lui Alexander McQueen. Prin interviuri exclusive cu familia și prietenii săi apropiați, arhive recuperate, efecte vizuale și muzică rafinată, McQueen este o sărbătoare vizuală unică și un portret palpitant al unui vizionar în modă, plin de inspirație dar foarte torturat lăuntric.

 

 

 

 

BOX OFFICE ROMANIA, 9 APRILIE 2019

Lungmetrajul SF „Shazam!”, cel mai nou din universul DC Comics, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 983.881 de lei şi 41.872 de spectatori, potrivit cifrelor de la Cinemagia.

Satira este regizată de David F. Sandberg. Din distribuţie fac parte Zachary Levi, Lovina Yavari, Michelle Borth, Mark Strong, Djimon Hounsou, Asher Angel şi Jack Dylan Grazer.

 

Adaptarea „Dumbo” făcută de Tim Burton după clasicul din 1941, cu Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito şi Alan Arkin în distribuţie, a coborât un loc în clasament, după al doilea weekend de la premieră. Lungmetrajul fantasy a generat încasări de 507.954 de lei.

Thrillerul horror „Cimitirul animalelor/ Pet Sematary”, după romanul lui Stephen King, regizat de Kevin Kölsch şi Dennis Widmyer, a debutat pe locul al treilea în top, cu 15.107 spectatori şi încasări de 295.393 de lei.

Filmul SF „Captain Marvel”, cu Brie Larson în rol principal, a coborât două locuri, până pe patru, după al cincilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 233.826 de lei.

Animaţia „Corgi, Căţeii Reginei/ The Queen’s Corgi”, regizată de Ben Stassen, s-a clasat pe locul al cincilea, în coborâre o poziţie, după ce, în al patrulea weekend de la premieră, a fost vizionată de 7.443 de spectatori şi a generat încasări de 146.566 de lei.

Drama „Hotel Mumbai”, despre atacul terorist din 2008 de la hotelul Taj Mahal, a coborât trei locuri, până pe şase, după ce, în al doilea weekend de la lansare, a fost vizionată de 6.156 de spectatori şi a generat încasări de 138.100 de lei.

Comedia „Ce-şi doresc bărbaţii/ What Men Want”, cu Taraji P. Henson şi Tracy Morgan în distribuţie, a urcat un loc, până pe şapte. În al şaselea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 97.470 de lei şi a fost vizionat de 4.285 de spectatori.

Comedia românească „Faci sau taci”, regizată de Iura Luncaşu, a coborât trei locuri, până pe opt, după ce, în al patrulea weekend de la debutul pe marile ecrane, a fost vizionată de 4.097 de spectatori şi a generat încasări de 90.983 de lei.

Thrillerul „Noi/ Us”, de Jordan Peele, cineast care a fost premiat cu Oscar pentru povestea originală a filmului „Get Out”, s-a clasta pe poziţia a noua, în coborâre două locuri. În al treilea weekend de la premieră, filmul a fost vizionat de 3.673 de spectatori şi a generat încasări de 77.093 de lei.

Comedia „Regele plajei/ The Beach Bum”, de Harmony Korine, cu Matthew McConaughey în rol principal, a coborât patru locuri în clasament, până pe zece. În al doilea weekend de la premieră, filmul a fost vizionat de 3.411 spectatori şi a generat încasări de 76.228 de lei.

About Post Author

Lasă un răspuns