Lungmetrajul „John Wick 3: Război total/ John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, cu Keanu Reeves şi Halle Berry în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de peste 1,2 milioane de lei.

Cel de-al treilea film al francizei „John Wick”, regizat de Chad Stahelski, a generat încasări de 1.266.425 de lei şi a fost vizionat de 58.804 spectatori, potrivit cifrelor oferite de Cinemagia.

Filmul „Răzbunătorii: Sfârşitul jocului/ Avengers: Endgame”, al patrulea şi ultimul al francizei, a coborât, după trei săptămâni petrecute în fruntea topului, pe locul al doilea, cu încasări de 446.724 de lei.

Comedia „Ticăloasele/ The Hustle”, cu Rebel Wilson şi Anne Hathaway în distribuţie, a coborât un loc, până pe trei, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 446.664 de lei.

Animaţia „Parcul de distracţii/ Wonder Park”, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Mila Kunis şi John Oliver, s-a menţinut pe poziţia a patra în box office-ul românesc de weekend, după ce a fost vizionată de 5.540 de spectatori şi a generat încasări de 108.907 lei.

Lungmetrajul SF „Focviu/ Brightburn”, cu Elizabeth Banks, Meredith Hagner, Matt Jones, David Denman şi Jackson A. Dunn în distribuţie, a coborât două locuri, până pe cinci, cu 5.202 spectatori şi încasări de 102.471 de lei.

Animaţia „Păpuşi în bucluc/ UglyDolls”, despre prietenia adevărată şi importanţa de a fi tu însuţi, a urcat un loc în clasament, până pe şase, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a fost vizionată de 5.224 de spectatori şi a generat încasări de 94.301 lei.

Pe locul al şaptelea a debutat comedia „Un detectiv afemeiat/ Nicky Larson et le parfum de Cupidon”, regizată de Philippe Lacheau, care joacă şi rolul principal. Filmul a generat încasări de 77.941 de lei şi a fost vizionat de 3.763 de spectatori.

Povestea de dragoste „La cinci paşi de tine/ Five Feet Apart”, care îi are în rolurile principale pe Cole Sprouse şi Haley Lu Richardson, a coborât trei locuri în top, până pe opt, după ce, în al treilea weekend de la lansare, a fost vizionată de 3.371 de spectatori şi a generat încasări de 64.865 de lei.

Thrillerul biografic „Extrem de pervers, şocant de violent şi diabolic/ Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile”, regizat de Joe Belinger, cu Lily Collins, Zac Efron, Angela Sarafyan şi James Hetfield în distribuţie, s-a clasat pe poziţia a noua, în coborâre trei locuri. În al treilea weekend de la debut, a fost vizionat de 2.026 de spectatori şi a generat încasări de 43.769 de lei.

Poziţia a zecea în clasamentul românesc a fost ocupată de thrillerul horror „Blestemul femeii care plânge/ The Curse of La Llorona”, regizat de Michael Chaves. În coborâre un loc, filmul a fost vizionat, în al cincilea weekend de la premieră, de 1.765 de spectatori şi a generat încasări de 37.982 de lei.

Lasă un răspuns