Filmul “Furios şi iute: Hobbs & Shaw/ Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”, cu Dwayne Johnson, Vanessa Kirby, Eiza González, Jason Statham, Idris Elba, Helen Mirren în distribuţie, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc în al doilea weekend de la premieră.

Producţia, regizată de David Leitch, primul capitol separat după opt filme care au acumulat aproape 5 miliarde de dolari din franciza “Furios şi iute”, a fost vizionată de 44.211 de spectatori şi a avut încasări de 1.116. 944 de lei, potrivit cifrelor furnizate de Cinemagia.

Angry Birds: Filmul 2/ The Angry Birds Movie 2” , pentru care şi-au împrumutat vocea Peter Dinklage, Dove Cameron, Awkwafina, Sterling K. Brown, Bill Hader, a debutat pe locul doi în clasament, după ce a fost vizionat de 33.763 de spectatori şi a avut încasări de 759.250 de lei.

Lungmetrajul “Regele Leu/Lion King“, în regia lui Jon Favreau, a coborât două locuri, până pe poziţia a treia, în al patrulea weekend de la premieră, acumulând încasări de 364.725 de lei.

Thrillerul de acţiune “Anna“, regizat de Luc Besson, cu Sasha Luss, Luke Evans, Cillian Murphy şi Helen Mirren în distribuţie, a urcat două poziţii, până pe patru, în al patrulea weekend de la debut, cu 4.306 de spectatori şi încasări de 95.080 de lei.

Producţia horror “Annabelle 3/ Annabelle Comes Home“, regizată de Gary Dauberman, s-a menţinut pe locul cinci după al cincilea weekend de la lansare. Filmul a avut încasări de 85.946 de lei şi a fost vizionat de 3.980 de spectatori.

Omul-Păianjen: Departe de casă/ Spider-Man: Far From Home”, al şaptelea film al francizei şi al 23-lea Marvel, a coborât trei locuri, până pe şase în al şaselea weekend de la debut, generând încasări de 84.057 de lei şi şi fiind urmărit de 3.559 de spectatori.

Filmul horror “Ape ucigaşe/ Crawl“, în regia lui Alexandre Aja, a coborât patru locuri în clasament, până pe şapte, după al treilea weekend de la premieră. Filmul a fost vizionat de 3.964 de spectatori şi a avut încasări de 82.795 de lei.

Animaţia “Povestea jucăriilor 4/ Toy Story 4” a coborât şapte locuri în clasament, până pe opt, după al şaptelea weekend de la premieră, generând încasări de 49.300 de lei.

Comedia regizată de Zara Hayes “Hai că încă putem/ Poms“, avându-i pe Diane Keaton, Pam Grier, Jacki Weaver, Rhea Perlman în distribuţie, s-a menţinut pe poziţia a noua, în al treilea weekend de la debut. Producţia a fost văzută de 2.269 de spectatori şi a avut încasări de 47.546 de lei.

Singuri acasă 2/ Secret Life of Pets 2” a coborât două poziţii, până pe zece, în cel de-al nouălea weekend de la premieră. Filmul a fost vizionat de 2.075 de spectatori şi a generat încasări de 42.325 de lei.

Lasă un răspuns