PREMIERE:

Alita: Battle Angel (2019)/ Alita: Îngerul războinic

Premiera in Romania 15.02.2019

De la producătorii vizionari James Cameron („Avatar”) și Robert Rodriguez („Sin City”), vine Alita: Îngerul războinic, o aventură epică a speranței și a încrederii în forțele proprii.

Când Alita (Rosa Salazar) se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște, ea este luată de Ido (Christoph Waltz), un medic binevoitor care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar.

În timp ce Alita învață să-și trăiască noua viață pe străzile rău famate ale orașului Iron, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios, în timp ce noul ei prieten Hugo (Keean Johnson) o ajută să-și recapete memoria.

Dar atunci când forțele mortale și corupte care conduc orașul vin după Alita, ea descoperă un indiciu din trecutul ei – că are abilități unice de luptă încât nimic nu o va putea opri. Dacă ar putea stăpâni aceste abilități, ar putea fi salvarea prietenilor, a familiei și lumii în care a crescut.

Girl/ Balerina

Lara este o tânără de 15 ani cu o voință puternică și complet dedicată visului de a deveni balerină. Cu sprijinul tatălui ei, se aruncă într-o căutare a absolutului la o școală nouă.

Frustrările de adolescent ale Larei și nerăbdarea ei sunt amplificate pe măsură ce realizează că trupul ei nu se mulează atât de ușor pe disciplina strictă a baletului deoarece a fost născută băiat.

The Lego Movie 2: The Second Part/ Marea Aventură Lego 2

Au trecut 5 ani deja de când lucrurile rămăseseră în bună ordine, iar cetăţenii întâmpină acum o nouă ameninţare: Lego Duplo, invadatorii din spaţiul cosmic, dezmembrează totul în calea lor mai repede decât s-ar putea reconstrui….

Happy Death Day 2U (2019)/ Zi de naștere mortală 2

Jessica Rothe se întoarce în fruntea distribuției cu o nouă serie de întâmplări mortale în „Zi de naştere mortală 2”, continuarea marelui succes de box-office din 2017.

De data aceasta, Tree (Jesica Rothe) descoperă că e mult mai ușor să moară iar și iar, față de pericolele pe care le are de înfruntat cât timp e în viață.

BOX OFFICE RO.

Animaţia „Cum să-ţi dresezi dragonul 3/ How to Train Your Dragon: The Hidden World” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de aproximativ 700.000 de lei în al doilea weekend de la premieră. 

Filmul, pentru care şi-au împrumutat vocile Cate Blanchett, Gerard Butler, Kit Harington şi Jonah Hill, între alţii, a generat încasări de 696.087 de lei şi a fost vizionat de 32.183 de spectatori, potrivit cifrelor oferite de Cinemagia.

Comedia „Şi beţivi şi mincinoşi/ Drunk Parents”, cu Salma Hayek şi Alec Baldwin în distribuţie, a debutat pe locul al doilea, cu încasări de 508.332 de lei şi 23.912 spectatori.

Thrillerul „Scapă, dacă poţi!/ Escape Room”, regizat de Adam Robitel, a coborât un loc în clasament, până pe trei, după ce în al doilea weekend de la lansare a generat încasări de 303.277 de lei şi a fost vizionat de 14.247 de spectatori.

După al treilea weekend de la premieră, filmul de aventuri „Drumul unui câine către casă/ A Dog’s Way Home”, inspirat de cartea omonimă a lui W. Bruce Cameron şi regizat de Charles Martin Smith, a coborât o poziţie, până pe patru, după ce a fost vizionat de 10.688 de spectatori şi a generat încasări de 200.727 de lei.

„Aquaman”, cu Jason Momoa în rol principal, a urcat două locuri în top. După al optulea weekend de la premieră, filmul s-a clasat pe locul al cincilea, cu 8.224 de spectatori şi 199.483 de lei încasări.

Thrillerul horror „Anomalie/ The Prodigy” a debutat pe locul al şaselea, după ce a generat încasări de 185.342 de lei.

Comedia „Familie de-a gata/ Instant Family”, cu Mark Wahlberg şi Rose Byrne în distribuţie, a coborât două locuri, după al patrulea weekend de la premieră, când a fost vizionat de 7.104 spectatori şi a generat încasări de 152.285 de lei.

Tot două poziţii a coborât şi thrillerul „Glass”, cu James McAvoy, Bruce Willis şi Samuel L. Jackson în distribuţie. Filmul s-a clasat pe locul al optulea, cu încasări de 145.987 de lei în al patrulea weekend de la premieră.

Filmul de aventuri „Mia şi leul alb/ Mia et le lion blanc”, regizat de Gilles de Maistre, povestea unei fete care, împreună cu părinţii, se mută de la Londra în Africa, unde se împrieteneşte cu un pui de leu, a debutat pe locul al nouălea. Lungmetrajul a fost vizionat de 7.226 de spectatori şi a generat încasări de 131.126 de lei.

Pe locul al zecelea, în coborâre şase poziţii, s-a clasat drama „Calmul dinaintea furtunii/ Serenity”, cu Matthew McConaughey şi Anne Hathaway în distribuţie. Filmul a generat, în al doilea weekend de la premieră, încasări de 118.762 de lei şi a fost vizionat de 5.312 spectatori.

Cel mai recent film al iranianului Asghar Farhadi, realizat integral în limba spaniolă, „Toată lumea ştie/ Todos lo saben”, a fost al patrulea debut din acest weekend.

Filmul, cu Penélope Cruz, Javier Bardem şi Ricardo Darin în distribuţie, s-a clasat pe locul al 13-lea, cu încasări de 76.686 de lei şi 4.953 de spectatori.

About Post Author

Lasă un răspuns