Satira SF „Shazam!” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, după ce, în al doilea weekend de la lansare, a generat încasări de 25,1 milioane de dolari.

Lungmetrajul „Shazam!”, cel mai nou din universul DC Comics, este regizat de David F. Sandberg. Din distribuţie fac parte Zachary Levi, Lovina Yavari, Michelle Borth şi Mark Strong.

Dacă producţia Warner Bros. a continuat să atragă amatorii genului BD, „Hellboy” (Lionsgate) a debutat pe locul trei.

Filmul cu David Harbour şi Milla Jovovich în distribuţie, regizat de Neil Marshall, după un scenariu scris de Andrew Cosby şi Mike Mignola, îl are în centru pe eroul-demon cu acelaşi nume. Inspirată de romanul grafic omonim al lui Mignola, producţia Universal a generat încasări de 12 milioane de dolari şi a ocupat locul al treilea.

Numărul de bilete vândute pentru „Hellboy” nu a reuşit să îl aducă pe locul al doilea. Acesta a revenit comediei „Little”, cu Regina Hall şi  Issa Rae în distribuţie. Filmul o are în prim-plan pe Jordan (Hall), care este transformată în varianta ei mai tânără, interpretată de Marsai Martin, într-un moment al vieţii în care problemele vieţii de adult sunt dificil de suportat.

Lungmetrajul a generat încasări de 15,4 milioane de dolari. Universal a cheltuit 20 de milioane de dolari pentru a produce „Little”. Potrivit Variety, Martin, care a născocit intriga filmului, este cel mai tânăr producător executiv din toate timpurile.

Un alt debut al weekendului a fost „Missing Link”, animaţie. A generat încasări de 5,8 milioane de dolari şi s-a clasat pe locul al nouălea. Regizat de Chris Butler, filmul beneficiază de voci ale unora ca Hugh Jackman, Zoe Saldana şi Emma Thompson.

Pe locul al optulea a debutat drama romantică „After”, regizată de Jenny Gage, care a generat încasări de 6,2 milioane de dolari.

Thrillerul horror „Pet Sematary”, după romanul lui Stephen King, regizat de Kevin Kölsch şi Dennis Widmyer, a coborât două locuri, până pe patru. În al doilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 10 milioane de dolari.

Lungmetrajul „Dumbo” al lui Tim Burton a coborât tot două poziţii în clasament, după al treilea weekend de la lansare, când a generat încasări de 9,1 milioane de dolari.

Filmul SF „Captain Marvel”, cu Brie Larson în rol principal, s-a clasat pe locul al şaselea, în coborâre o poziţie, după ce, în al şaselea weekend de la debutul în cinematografe, a generat încasări de 8,6 milioane de dolari.

Thrillerul „Us”, al doilea lungmetraj scris şi regizat de Jordan Peele, a coborât trei locuri în top, clasându-se pe şapte. În al patrulea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 6,9 milioane de dolari.

Drama biografică „The Best of Enemies”, despre activista Ann Atwater, interpretată de Taraji P. Henson, a coborât patru poziţii, până pe zece, după al doilea weekend de la premieră, în care a generat încasări de 2 milioane de dolari.

Vor urma premierele:

About Post Author

Lasă un răspuns