DreamWorks Animation prezintă o poveste despre maturizare, despre găsirea curajului de a înfrunta necunoscutul, și despre cum nimic nu te poate pregăti pentru momentul în care trebuie să renunți la cineva drag.

Ceea ce a început ca o prietenie neașteptată dintre un adolescent viking și un neînfricat dragon Furia Nopții a devenit, deja, o aventură de-o viață. Bine ați venit la cel mai uimitor capitol al uneia din cele mai îndrăgite francize din istoria filmului – Cum să-ți dresezi dragonul 3!

Bine ați venit în cel mai uimitor capitol al uneia dintre cele mai iubite francize animate din istoria filmului: Cum să-ți antrenezi dragonul: Lumea ascunsă.

1. HOW TO TRAIN YOUR DRAGON: THE HIDDEN WORLD

Filmul este produs de Brad Lewis (Ratatouille, ANTZ) și Bonnie Arnold (Toy Story, Cum să-ți antrenezi dragonul, Cum să-ți antrenezi dragonul 2). Încasări uriașe DEBUT ! Vineri: $17.5 million, Weekend: $60 million, Total: $62.5 million


2. ALITA: BATTLE ANGEL in coborare ul loc, insa cu un debut fulminant in China.| De la producătorii vizionari James Cameron („Avatar”) și Robert Rodriguez („Sin City”), vine Alita: Îngerul războinic, o aventură epică a speranței și a încrederii în forțele proprii.

Când Alita (Rosa Salazar) se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște, ea este luată de Ido (Christoph Waltz), un medic binevoitor care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar.

În timp ce Alita învață să-și trăiască noua viață pe străzile rău famate ale orașului Iron, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios, în timp ce noul ei prieten Hugo (Keean Johnson) o ajută să-și recapete memoria.


Încasări Sapt.2, VINERI: $3.1 million, Weekend: $11.4 million, Total: $60 million

3. THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART , coboara si el un loc.

Au trecut 5 ani deja de când lucrurile rămăseseră în bună ordine, iar cetăţenii întâmpină acum o nouă ameninţare: Lego Duplo, invadatorii din spaţiul cosmic, dezmembrează totul în calea lor mai repede decât s-ar putea reconstrui.

Încasări Sapt 3., VINERI: $2.1 million, Weekend: $9.5 million, Total: $83 million

4. FIGHTING WITH MY FAMILY , pe locul al 4-lea in box office! Cu Dwayne Johnson, Lena Headey, Vince Vaughn,Nick Frost, Florence Pugh.


Încasări Sapt. 2 , VINERI: $2.6 million, Weekend: $7.7 million, Total: $7.9 million

5. ISN’T IT ROMANTIC .

Natalie (Rebel Wilson), e arhitectă în New York. Deși își dă silința la locul de muncă pentru a se remarca, de obicei i se cere să aducă cafeaua și gustările, nu să proiecteze zgârie-nori. Colac peste pupăză, Natalie, cinică în privința dragostei, își pierde cunoștința în urma unei încăierări cu un hoț și se trezește protagonistă în cel mai negru coșmar al ei: o comedie romantică.


Încasări SAPT.2 , VINERI: $2.2 million, Weekend: $7.6 million, Total: $33.8 million

6. WHAT MEN WANT /Ce-şi doresc bărbaţii.

Ali Davis este un agent sportiv de succes, care este în mod constant exclusă de către colegii ei bărbați. Atunci când Ali primește o promovare bine meritată, ea se întreabă ce altceva trebuie să facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților. Cu toate astea, ajunge să obțină un avantaj neașteptat asupra: începe să le audă gândurile. Cu noua ei putere, Ali se străduiește să-și depășească colegii în timp ce concurează pentru a semna un contract cu următorul superstar al baschetului, însă provocările pe care trebuie să le parcurgă îi vor testa relația cu cei mai buni prieteni și cu un potențial nou interes amoros.

Încasări Sapt. 3, VINERI: $1.3 million, Weekend: $4.9 million, Total: $44.8 million

7. HAPPY DEATH DAY 2U /Zi de naștere mortală 2.

Jessica Rothe se întoarce în fruntea distribuției cu o nouă serie de întâmplări mortale în „Zi de naştere mortală 2”, continuarea marelui succes de box-office din 2017. De data aceasta, Tree (Jesica Rothe) descoperă că e mult mai ușor să moară iar și iar, față de pericolele pe care le are de înfruntat cât timp e în viață.

Încasări Sapt. 2, VINERI: $1.4 million, Weekend: $4.6 million, Total: $21.3 million

8. THE UPSIDE /Asistent de (ne)voie, a 7-a saptamana in box office!

The Upside (2018) este o poveste incredibilă despre puterea unei prietenii, și puterea de a-ți trăi din nou viața pe deplin.

Încasări Sapt. 7,VINERI: $915,000, Weekend: $3.3 million, Total: $100 million

9. COLD PURSUIT / Ucide-i cu sânge rece, in cadere de pe locul 6, saptamana trecuta.

Toate problemele par să fi înghețat sub stratul uriaș de zăpadă în acest orășel nordic. Nels Coxman (Liam Neeson), cetățean model și familist convins, este pus la grea încercare în momentul în care fiul sau este găsit mort în circumstanțe foarte misterioase. Răzbunarea devine principala lui preocupare și rând pe rând își face dreptate singur executându-i pe cei pe care îi consideră vinovați.


Încasări Sapt. 3, VINERI: $874,000, Weekend: $3.3 million, Total: $27.1 million

10. RUN THE RACE , debut pe locul 10. RegiaChris Dowling, CuMykelti Williamson, Frances Fisher, Kristoffer Polaha, Tanner Stine, Evan Hofer.

Încasări Sapt. 1, VINERI: $750,000,Weekend: $2.5 million

Un articol: NIGHTNEWS.ro

About Post Author

Lasă un răspuns