Are premiera în România pe 5 noiembrie. Un film distribuit de Forum Film Romania!

Eternals, mult-așteptatul film Marvel din faza 4, a avut parte de o vizionare specială, la Los Angeles, pentru presa de specialitate; în consecință, primele reacții legate de film au fost date publicității.

Eternals este cel de-al 26-lea film Marvel, ceea ce este un record în sine. Având în centru un număr de supereroi numiți The Eternals (cei Eterni), o rasă de extratereștri nemuritori care urmăresc lumea de mii de ani și care, în cele din urmă, ies din umbră datorită faptelor lui Thanos, filmul are o distribuție impresionantă: Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Brian Tyree Henry, Barry Keoghan, Kit Harington, Salma Hayek și Angelina Jolie. Regia este semnată de Chloe Zhao.

Iată ce spun criticii despre filmul descris deja drept o „capodoperă” și „unul dintre cele mai bune filme din Universul Marvel”. Sunt și comparații cu filmele din Universul Extins DC.

„Doamne – e o capodoperă! Adrenalină încă de la început, dar și inimă și umor! Atâtea precedente pentru MCU! Te va fascina! Bravo și benzilor desenate dar filmul este unic. Genericul schimbă totul”, scrie pe contul de Twitter Tessa Smith, critic de film și producții TV la Rottentomatoes.com.

„Eternals este extraordinar! Chloe Zhao & Co. au reușit un film emoționant, epopeic, nostalgic cu supereroi. Echipa are o chimie grozavă și are parte de momente pe ecrane în care își demonstrează curajul. Caracterul imaginii lui Ben Davis surprinde latura umană a personajelor”, scrie Courtney Howard, de la Variety, membră a LA FilmCritics si Critics Choice.

„Filmat cu o lentilă cu deschidere mare, filmul arată diferit (și mult mai apropiat) decât orice altceva marca Marvel. Are râsete, surprize și suflet, la pachet cu narațiunea densă. Chloe Zhao are marca ei vizuală”, scrie Brandon Davis, producător al podcastului website-ului ComicBook.com.

„Eternals este varianta Marvel a Justice League a lui Zack Snyder. Un film care construiește pornind de la o mână de personaje necunoscute și o face cu brio. Regia semnată de Chloe Zhao este superbă. Clar unul dintre cele mai bune filme Marvel din toate timpurile. Genericul e o nebunie totală”, scrie Scott Menzel, fondator We Live Entertainment.

„Partea mea preferată din filmele Marvel este cum reușesc ei mereu să găsească noi moduri de a spune o poveste. #eternals este filmat foarte bine și arată mereu diferit față de primele filme MCU. Povestirea m-a surprins la câteva turnuri. Cele două scene de după generic sunt de aplaudat”, notează pe Twitter și Steven Weintraub, redactor-șef al publicației Collider.

„Eternals se joacă cu ideea de a fi `doar un film cu supereroi și atât” însă abia reușește să intre în grafic, cu câțiva actori drăguți și cu un pic de intrigă. În cele mai bune momente e de parcă Marvel se joacă la groapa cu nisip a DCEU, fușerind câteva arhetipuri de supereroi”, a scris Scott Mendelson, de la publicația Forbesc, lăsându-și urmăritorii de pe Twitter în dilemă dacă este o părere pozitivă sau negativă despre film.

„Eternals al Marvel este un film spectaculos de straniu și bogat, cu o nouă mitologie MCU care îl face ieșit din comun. Este un suflu proaspăt, dulce-amărui, mai ales în scenele de amurg – marca Chloe Zhao. Realizat cu suflet și cu gândire”, e de părere Erik Davis de la Fandango.

About Post Author

Lasă un răspuns