2020 va aduce surprize pentru cinefili!  În primul rând, iubitorii filmului “Top Gun” vor avea şansa de a-l revedea pe Tom Cruise în “Top Gun Maverick”.

Vor mai fi lansate filme şi cu alte mari staruri, cum ar fi  Robert Downey Jr., Antonio Banderas, Will Smith şi Harrison Ford. Menţionăm că nu sunt datele de lansare din România, ci cele din SUA.

Bazat pe întâmplări reale, Bombshell este povestea câtorva femei care decid să-l înfrunte pe Roger Ailes, fostul CEO al Fox News SUA, acuzându-l public de hărţuire sexuală şi de menţinerea unei atmosfere ostile față de femei în birourile Fox News.

 • “1917” va fi lansat la 10 ianuarie în regia lui Sam Mendes. În rolurile principale îi veţi revedea pe actorii: George MacKay; Dean-Charles Chapman; Benedict Cumberbatch; Colin Firth; Mark Strong; Richard Madden.

“1917” lansat la 10 ianuarie
 • “Dolittle” va fi un remake după un film din 1967 care va avea data de lansare la 24 ianuarie. Regia e semnată de Stephen Gaghan. În rolurile principale au fost distribuiţi: Robert Downey Jr., Antonio Banderas, Michael Sheen, Emma Thompson, Rami Malek, Ralph Fiennes.

Dolittle (2020), lansat la 17 ianuarie

 • După ce și-a pierdut soția în urmă cu șapte ani, excentricul dr. John Dolittle (Downey), un veterinar extrem de îndrăgit din Anglia victoriană, se izolează în spatele porților conacului său, singura companie fiindu-i o menajerie de animale exotice. Dar, când tânăra regină Victoria (Jessie Buckley) se îmbolnăvește grav, Dolittle pornește cu mari ezitări într-o călătorie plină de aventuri către o insulă mitică pentru a căuta leacul care o va vindeca pe regină, regăsindu-și pe drum curajul, și trezindu-și la viață istețimea legendară, pe măsură ce va fi nevoit să-și croiască drum printre creaturi nemaivăzute ochiului uman.În călătoria sa, doctorul va fi însoțit de un tânăr autoproclamat învățăcel (Harry Collett), dar și de o gorilă fricoasă (Remi Malek), o gâscă entuziastă, dar nu prea isteață (Octavia Spencer), un struț cinic (Kumail Nanjiani) și un urs polar exagerat de energic (John Cena), precum și de un papagal extrem de încăpățânat (Emma Thompson), care este confidentul și cel mai de încredere sfătuitor al lui Dolittle.

 • Les misérables / Mizerabilii. Stéphane s-a alăturat Brigăzii Anticrima din Montfermeil, în 93. Îl întâlnește pe noii săi coechipieri, Chris și Gwada, și descoperă tensiunile dintre diferitele grupuri ale districtului.

“Bad Boys for Life” lansat la 27 ianuarie
 • “Bad Boys for Life” este o comedie regizată de belgienii Adil El Arbi şi Bilall Fallah care va fi lansată la 27 ianuarie. În rolurile principale figurează: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig.

“The Call of the Wild” lansat la 21 februarie
 • “The Call of the Wild”, inspirat după o carte de Jack London, va fi lansat la 21 februarie în regia lui Chris Sanders. Personajele principale sunt Harrison Ford şi câinele Buck. Îi veţi mai revedea în distribuţie pe Dan Stevens, Omar Sy şi Karen Gillan.

 • „Mulan” lansat la 27 martie. Acţiunea va merge pe urmele lui Hua Mulan, fiica unui bătrân luptător, care se deghizează în bărbat şi îi ia locul tatălui său în armata gata de luptă, cu ajutorul dragonului de încredere al familiei, Mushu.

 • „No Time to Die/ Nu e vreme de murit”, lansat la 10 aprilie. Se poate spune că Bond s-a pensionat. Liniștea lui nu dureaza, însă, foarte mult, pentru că vechiul lui prieten din CIA, Felix Leiter, are nevoie de serviciile lui. Așa ajunge pe urmele unui villain misterios care are pe mâini o nouă și foarte periculoasă tehnologie.

 • ” Black Widow / Văduva neagră”, lansat la 1 mai. Aceasta este povestea Natashei Romanoff și a misiunilor pe care le-a avut între Civil War și Infinity War. Cu: Scarlett Johansson.

 • „Wonder Woman 1984”, lansat la 5 iunie. Cu: Gal Gadot, Connie Nielsen, Chris Pine, Robin Wright, Kristen Wiig.

 • „Corpus Christi” , lansat la 19 iunie. Daniel are 20 de ani și tocmai a ieșit dintr-un centru de reeducare pentru minori. Ajuns într-un mic orășel din Polonia, Daniel se îmbracă în haine preoțești și pretinde că este trimisul Bisericii. Apariția unui preot carismatic cu viziuni moderne este o oportunitate pentru comunitatea locală care începe un proces de vindecare după o tragedie recentă.

 • „Free Guy / Eliberează-l pe Guy”, lansat la 3 iulie. Un casier de la bancă, care descoperă că este un pion într-un joc video, hotărăște să devină eroul propriei lui povestiri… una pe care o rescrie el însuși. Acum, într-o lume fără limite, el e hotărât să fie acela care salvează lumea în stilul lui… până să nu fie prea târziu. Cu: Jodie Comer, Ryan Reynolds, Taika Waititi.

 • „Minions 2”, lansat la 3 iulie.

 • „Ghostbusters: Afterlife/ Vânătorii de Fantome: Moștenirea”, lansat la 3 iulie. Dupa ce se mută într-un orăsel liniștit, o mamă și cei doi copii ai săi află că au o strânsă legătură cu echipa originală Ghostbusters și încearcă să înțeleagă moștenirea lăsată în urmă de bunicul familiei.

“Top Gun Maverick” lansat la 17 iulie
 • “Top Gun Maverick”, filmul mult aşteptat  în care Tom Cruise revine după marele succes al peliculei “Top Gun” de acum 30 de ani şi va fi lansat la 17 iulie. Regia este semnată de Joseph Kosinski. Îi mai revedeţi pe actorii: Jennifer Connelly, Ed Harris, Jon Hamm, Val Kilmer.

“King’s Man” lansat la 18 septembrie
 • “King’s Man” va fi lansat la 18 septembrie în regia lui Matthew Vaughn. În rolurile principale îi veţi revedea pe actorii: Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander.

“Death on the Nile” lansat la 9 octombrie
 • “Death on the Nile” va fi o ecranizare după romanul omonim al Agathei Christie care va avea lansarea la 9 octombrie. Regia este semnată de Kenneth Branagh. În rolurile principale figurează: Gal Gadot, Armie Hammer, Annette Bening.

 • „Dune”, lansat la 18 decembrie. O altă ecranizare a popularului roman Dune al lui Fank Herbert, ce va readuce pe marile ecrane aventurile îndrăgitului Paul Atreides și vechea dușmănie dintre casele Atreides și Harkonnen. În lupta pentru controlul asupra celei mai râvnite substanțe din univers, ducele Atreides (tatăl lui Paul) se trezește față în față cu un complot împotriva sa – pus la cale chiar de către Împăratul Casei Corrino, Shaddam IV. Cu: Oscar Isaac, Jason Momoa, Rebecca Ferguson, Josh Brolin.

About Post Author

Lasă un răspuns