Lungmetrajul „Terminator: Destin întunecat/ Terminator: Dark Fate”, cu Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton în distribuţie, a debutat pe prima poziţie în box office-ul românesc de weekend, devansând „Maleficent 2” şi „Joker”.

Regizat de Timm Miller, cunoscut pentru „Deadpool”, cel de-al şaselea film din franciza „Terminator” a fost vizionat de 40.439 de spectatori şi a generat încasări de 923.241 de lei, potrivit cifrelor oferite de Cinemagia.

Lungmetrajul fantasy „Maleficent: Suverana Răului/ Maleficent: Mistress of Evil”, cu Angelina Jolie, Elle Fanning şi Michelle Pfeiffer în distribuţie, a coborât, după două weekenduri petrecute în fruntea topului românesc, pe poziţia a doua. În al treilea weekend de la premieră, filmul regizat de Joachim Rønning a generat încasări de 809.631 de lei.

Thrillerul „Joker” al lui Todd Phillips, cu Joaquin Phoenix în rol principal, s-a clasat pe locul al treilea, în coborâre o poziţie, după ce, în al cincilea weekend de la debut, a fost vizionat de 29.523 de spectatori şi a generat încasări de 653.317 lei.

Filmul de animaţie „Familia Addams/ The Addams Family”, bazat pe benzile desenate cu acelaşi nume ale lui Charles Addams şi regizat de Conrad Vernon şi Greg Tiernan, s-a menţinut pe locul al patrulea, cu încasări de 427.074 de lei în al doilea weekend de la premieră.

Thrillerul horror „O aplicaţie de coşmar/ Countdown”, regizat de Justin Dec, a coborât două locuri, până pe cinci. În al doilea weekend de la debut, filmul a fost vizionat de 16.799 de spectatori şi a generat încasări de 340.154 de lei.

Animaţia „Yeti – Omul Zăpezilor/ Abominable” a urcat un loc în clasament, până pe şase. În al patrulea weekend de la debut, filmul a fost vizionat de 9.367 de spectatori şi a generat încasări de 187.400 de lei.

Lungmetrajele de acţiune „Zombieland: Rundă Dublă/ Zombieland: Double Tap”, cu Woody Harrelson şi Emma Stone în distribuţie, şi „Gemini: Conspiraţia/ Gemini Man”, regizată de Ang Lee, cu Mary Elizabeth Winstead, Will Smith şi Clive Owen în distribuţie, au coborât câte două poziţii în top, clasându-se pe şapte, respectiv opt.

„Zombieland 2” a fost vizionat, în al doilea weekend de la premieră, de 7.461 de spectatori şi a generat încasări de 147.208 lei.

„Gemini: Conspiraţia” a înregistrat, în al patrulea weekend de la debut, 5.753 de spectatori şi încasări de 132.974 de lei.

Animaţia „Salma şi misterul cărţii magice/ Dia de Muertos” a debutat pe locul al nouălea, cu 6.505 spectatori şi încasări de 115.359 de lei.

„Dia de Muertos” spune povestea Salmei, o adolescentă în vârstă de 16 ani, care trăieşte în oraşul mexican Santa Clara. Ea este orfană, nu şi-a cunoscut niciodată părinţii, şi singura poveste pe care o cunoaşte este că a fost abandonată. Descoperă o carte plină cu poveşti din oraş şi despre istoria oamenilor. Salma porneşte într-o aventură alături de cei doi fraţi ai ei, Jorge şi Pedro, pentru a încerca să descopere adevărul despre familia ei.

„Hustlers: Striptease pe Wall Street”, cu Jennifer Lopez în rol principal, a coborât două locuri în top, până pe zece, după ce, în al şaselea weekend de la debut, a fost vizionat de 3.374 de spectatori şi a generat încasări de 78.973 de lei.

Lasă un răspuns