„Bad Boys for Life”, cu Will Smith şi Martin Lawrence în distribuţie, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, unde lungmetrajele „Gangsteri cu stil” şi „Patrula căţeluşilor” au debutat în top 10.

Filmul de acţiune regizat de Adil El Arbi şi Bilall Fallah a fost vizionat de 42.256 de spectatori şi a generat încasări de 1.003.342 de lei, în al treilea weekend de la premieră, conform cinemagia.

„Gangsteri cu stil/ The Gentlemen”, ce spune povestea unui britanic care încearcă să vândă unor miliardari americani imperiul pe care l-a creat de pe urma drogurilor, a debutat pe poziţia secundă în clasament, cu 21.131 de spectatori şi încasări de 479.571 de lei. Filmul e regizat de Guy Ritchie şi îi are în distribuţie pe Matthew McConaughey şi Charlie Hunnam.

Drama „1917: Speranţă şi moarte”, care i-a adus cineastului Sam Mendes numeroase trofee şi care este favorită la Oscar, a coborât un loc în topul românesc, până pe trei. În al doilea weekend de la debut, filmul cu Dean-Charles Chapman şi George MacKay în distribuţie a fost vizionat de 17.754 de spectatori şi a generat încasări de 388.651 de lei.

Locul al patrulea a fost ocupat de filmul de aventuri „Dolittle”, cu Robert Downey Jr. în rol principal. În al treilea weekend de la premieră, a fost vizionat de 14.762 de spectatori şi a generat încasări de 316.574 de lei.

Animaţia „Patrula căţeluşilor/ Paw Patrol: Ready, Race, Rescue!” a debutat pe locul al cincilea, cu 13.173 de spectatori şi încasări de 235.532 de lei.

Comedia românească „5Gang: Un altfel de Crăciun”, regizată de Matei Dima, a coborât un loc în listă, până pe şase, după ce, în al şaselea weekend de la lansare, a fost vizionată de 4.033 de spectatori şi a generat încasări de 78.490 de lei.

„Jumanji: Nivelul următor/ Jumanji: The Next Level”, cu Dwayne Johnson şi Kevin Hart în distribuţie, a coborât trei poziţii în top, clasându-se pe şapte. În al nouălea weekend de la debut, lungmetrajul a fost vizionat de 3.134 de spectatori şi a generat încasări de 78.431 de lei.

Filmul de animaţie „Regatul de gheaţă II/ Frozen II” s-a clasat, după al 11-lea weekend de la premieră, pe locul al optulea, în coborâre două poziţii, cu încasări de 68.181 de lei. În total, în România, lungmetrajul a înregistrat încasări de peste 13,3 milioane de lei.

„Knives Out”, cu Ana De Armas şi Daniel Craig în distribuţie, s-a menţinut pe poziţia a noua, după ce, în al cincilea weekend, a fost vizionat de 2.714 spectatori şi a generat încasări de 65.005 lei.

Comedia „Like a Boss” a mai coborât două poziţii în clasament, până pe zece. În al patrulea weekend de la debut, filmul a fost vizionat de 2.848 de spectatori şi a generat încasări de 63.519 lei.

About Post Author

Lasă un răspuns