Filmul de acţiune „Midway”, cu Woody Harrelson şi Mandy Moore în distribuţie, „Doctor Sleep”, spinoff al „The Shining”, comedia „Playing With Fire” şi filmul romantic „Last Christmas”, pe muzica lui George MIchael, au debutat pe primele patru locuri ale box office-ului nord-american de weekend.

Regizat de Roland Emmerich, după un scenariu al lui Wes Tooke, „Midway” urmăreşte povestea adevărată a luptei purtate de piloţii şi comandanţii de pe flota americană care, deşi depăşiţi numeric, au reuşit să învingă un adversar foarte puternic.

Filmul a generat încasări de 17,5 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Pe locul al doilea a debutat „Doctor Sleep”, regizat de Mike Flanagan, cu Ewan McGregor în rol principal. Filmul a generat încasări de 14,1 milioane de dolari.

Comedia „Playing With Fire”, regizată de Andy Fickman, a debutat pe poziţia a treia, cu încasări de 12,8 milioane de dolari, iar filmul romantic „Last Christmas”, cu Emilia Clarke, Henry Golding şi Emma Thompson în distribuţie, pe poziţia a patra, cu încasări de 11,6 milioane de dolari.

Filmul de acţiune „Terminator: Dark Fate”, cu Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton în distribuţie, a coborât patru locuri în top, până pe cinci, după al doilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 10,8 milioane de dolari.

Locul al şaselea a fost ocupat de „Joker” al lui Todd Phillips, cu Joaquin Phoenix în rol principal. Filmul, aflat în coborâre patru poziţii, a înregistrat în al şaselea weekend de la debut încasări de 9,2 milioane de dolari.

Tot patru locuri a coborât în clasament şi „Maleficent: Mistress of Evil”, clasându-se pe şapte, cu încasări de 8 milioane de dolari în al patrulea weekend de la premieră.

Povestea lui Harriet Tubman – evadarea din sclavie şi transformarea într-unul dintre eroii Americii, care, prin curaj, ingenuitate şi tenacitate a eliberat sute de sclavi şi a schimbat cursul istoriei – a pierdut patru locuri, după al doilea weekend de la debut, când a generat încasări de 7,2 milioane de dolari.

Filmul de acţiune „Zombieland: Double Tap”, cu Woody Harrelson şi Emma Stone, a coborât trei locuri, până pe nouă, după ce, în al patrulea weekend de la lansare, a generat încasări de 4,3 milioane de dolari.

Animaţia „The Addams Family”, bazată pe benzile desenate cu acelaşi nume ale lui Charles Addams şi regizată de Conrad Vernon şi Greg Tiernan, a coborât cinci poziţii, până pe zece. În al cincilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 4,2 milioane de dolari.

About Post Author

Lasă un răspuns