Animaţia „Frozen II” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, unde weekendul trecut două lungmetraje au debutat în top 10.

Continuarea filmului din 2013 a generat, în al doilea weekend de la debut, încasări de 85,2 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

La nivel global, lungmetrajul a generat în total încasări de 738,5 milioane de dolari.

Comedia „Knives Out”, ce spune povestea unui detectiv care investighează moartea patriarhului unei familii excentrice, a debutat pe locul al doilea în clasament, cu încasări de 27 de milioane de dolari. Filmul este regizat de Rian Johnson, iar din distribuţie fac parte Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas şi Jamie Lee Curtis.

Locul al treilea a fost ocupat de „Ford v Ferrari”, în coborâre o poziţie. În al treilea weekend de la debut, filmul cu Matt Damon şi Christian Bale a generat încasări de 13,2 milioane de dolari.

Filmul biografic „A Beautiful Day in the Neighborhood”, cu Tom Hanks în rolul vedetei de televiziune Fred Rogers, a coborât un loc, până pe patru, după ce, în al doilea weekend de la premieră a generat încasări de 11,8 milioane de dolari.

Drama „Queen & Slim”, cu Daniel Kaluuya şi Jodie Turner-Smith în distribuţie, a intrat în top pe locul al cincilea, cu încasări de 11,7 milioane de dolari. Prima întâlnire a unui cuplu ia o turnură neaşteptată când un poliţist cere să oprească maşina în care se află.

Thrillerul „21 Bridges”, cu Chadwick Boseman în rol principal, a coborât două locuri în top, până pe şase, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 5,8 milioane de dolari.

Comedia „Playing With Fire”, regizată de Andy Fickman, s-a clasat pe poziţia a şaptea, în coborâre un loc, cu încasări de 4,2 milioane de dolari în al patrulea weekend de la debut.

Filmul de acţiune „Midway”, cu Woody Harrelson în distribuţie, a coborât trei poziţii, până pe opt. În al patrulea weekend, lungmetrajul a generat încasări de 3,9 milioane de dolari.

„Joker”, de Todd Phillips, cu Joaquin Phoenix în rol principal, a urcat un loc în clasament, până pe nouă, după ce, în al nouălea weekend de la debut, a generat încasări de 2 milioane de dolari.

Locul al zecelea în box office-ul nord-american a fost ocupat de filmul romantic „Last Christmas”, cu Emilia Clarke, Henry Golding şi Emma Thompson în distribuţie, care a generat, în al patrulea weekend de la debut, încasări de 1,98 milioane de dolari.

About Post Author

Lasă un răspuns