Filmul de acţiune „Angel Has Fallen”, al treilea din franciză, cu Gerard Butler şi Morgan Freeman în distribuţie, a debutat în fruntea box office-ului nord-american de weekend, cu încasări de 21,2 milioane de dolari.

În urma unui atentat asupra preşedintelui Statelor Unite (Morgan Freeman), garda lui de corp, agentul serviciilor secrete Mike Banning (Gerard Butler), este acuzată. După ce reuşeşte să scape de autorităţi, agentul este dat în urmărire generală, astfel că trebuie să fie cu un pas înaintea FBI pentru a demasca adevăraţii autori ai atacului.

Încasările generate de „Angel Has Fallen” în primul weekend s-au apropiat de cele ale predecesorului, „London Has Fallen” (2016), de 21,6 milioane de dolari. Primul film din serie, „Olympus Has Fallen” (2013), a debutat cu 30,4 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Comedia „Good Boys”, regizată de Gene Stupnitsky şi produsă de Seth Rogen şi Evan Goldberg, a coborât pe poziţia secundă, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 11,7 milioane de dolari.

Drama „Overcomer”, regizată de Alex Kendrick, cu Stephan Kendrick în rol principal, a debutat pe locul al treilea, cu încasări de 8,2 milioane de dolari. Filmul spune povestea unui antrenor de baschet care ajută voluntar un adolescent cu probleme să participe la un cros.

Lungmetrajul live-action „The Lion King”, regizat de Jon Favreau, s-a clasat pe locul al patrulea, în coborâre o poziţie. În al şaselea weekend de la debutul pe marile ecrane nord-americane, filmul – pentru care şi-au împrumutat vocile Beyonce Knowles, Donald Glover şi James Earl Jones – a generat încasări de 8,15 milioane de dolari.

Filmul de acţiune „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”, cu Dwayne Johnson, Jason Statham şi Idris Elba în distribuţie, a coborât trei locuri, până pe cinci, după ce, în al patrulea weekend de la lansare, a generat încasări de 8,14 milioane de dolari.

Thrillerul horror „Ready or Not”, cu Samara Weaving, Adam Brody şi Andie MacDowell în distribuţie, a debutat pe locul al şaselea în top, cu încasări de 7,5 milioane de dolari.

Animaţia „The Angry Birds Movie 2” a coborât trei locuri în clasament, după al doilea weekend de la debut, în care a generat încasări de 6,3 milioane de dolari.

Filmul horror „Scary Stories to Tell in the Dark”, regizat de André Øvredal, a coborât trei locuri, până pe opt, cu 6 milioane de dolari încasări în al treilea weekend de la premieră.

Tot trei locuri a coborât în top şi filmul de aventuri „Dora and the Lost City of Gold”, regizat de James Bobin, clasat pe poziţia a noua. În al treilea weekend, filmul a generat încasări de 5,2 milioane de dolari.

Cel de-al nouălea lungmetraj al lui Quentin Tarantino, „Once Upon a Time… in Hollywood”, cu Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino şi Margot Robbie în distribuţie, a ocupat locul al zecelea în listă. În al cincilea weekend de la lansare, filmul a generat încasări de 5 milioane de dolari. Cu un buget de 90 de milioane de dolari, producţia a generat până în prezent, la nivel global, încasări de aproximativ 240 de milioane de dolari.

About Post Author

Lasă un răspuns