„Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn”, cu Margot Robbie şi Ewan McGregor în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend.

Filmul, din distribuţia căruia fac parte Rosie Perez, Mary Elizabeth Winstead şi Jurnee Smollett-Bell, a generat încasări de 33,2 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Lungmetrajul regizat de Cathy Yan o are în centru pe Harley Quinn, care, după ce se desparte de Joker, se alătură supereroilor Black Canary, Huntress şi Renee Montoya pentru a salva o fată de un temut infractor.

După trei weekenduri petrecute pe primul loc în box office, filmul de acţiune „Bad Boys for Life”, cu Will Smith şi Martin Lawrence în distribuţie, a coborât o poziţie. În al patrulea sfârşit de săptămână de la premieră, el a generat încasări de 12 milioane de dolari.

Locul al treilea a fost ocupat de „1917”, regizat de Sam Mendes, în coborâre un loc, după ce, în al şaptelea weekend de la premieră, a generat încasări de 9 milioane de dolari.

Un loc a coborât în top şi filmul de aventuri „Dolittle”, cu Robert Downey Jr. în rol principal. El s-a clasat pe patru, cu încasări de 6,6 milioane de dolari în al patrulea weekend de la debut.

„Jumanji: The Next Level”, cu Dwayne Johnson şi Kevin Hart în distribuţie, a ocupat locul al cincilea. În al nouălea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 5,5 milioane de dolari.

Filmul de acţiune „The Gentlemen”, regizat de Guy Ritchie, cu Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Hugh Grant şi Colin Farrell în distribuţie, s-a clasat pe şase, cu încasări de 4,1 milioane de dolari în al treilea weekend de top.

Thrillerul fantasy „Gretel & Hansel”, regizat de Oz Perkins, a coborât trei poziţii, până pe şapte, după ce, în al doilea weekend de la debut, a generat încasări de 3,5 milioane de dolari.

„Knives Out”, cu Ana De Armas şi Daniel Craig în distribuţie, a revenit în top 10 pe locul al optulea, după ce, în al 11-lea weekend de la premieră, a generat încasări de 2,35 de milioane de dolari.

Adaptarea „Little Women”, semnată de Greta Gerwig, a coborât un loc în top, până pe nouă, cu încasări de 3,25 de milioane de dolari în al şaptelea weekend de la premieră.

„Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker” a coborât trei locuri în clasament. În al optulea weekend de la debut, filmul SF a generat încasări de 2,2 milioane de dolari.

About Post Author

Lasă un răspuns