Filmul de acţiune „Bad Boys for Life”, cu Will Smith şi Martin Lawrence în distribuţie, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, unde cel mai recent film al lui Guy Ritchie a debutat în top 10.

Regizat de Adil El Arbi şi Bilall Fallah, lungmetrajul, al treilea film din seria „Bad Boys” lansată în 1995, a generat în al doilea weekend de la premieră încasări de 34 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Drama de război „1917”, regizată de Sam Mendes, s-a clasat pe locul secund, după ce, în al cincilea weekend de la debut, a înregistrat încasări de 15,8 milioane de dolari. Filmul este principalul favorit la premiile Oscar, după ce a fost premiat la Globurile de Aur, la gala Sindicatului producătorilor americani şi la cea a Sindicatului regizorilor americani.

Lungmetrajul de aventuri „Dolittle”, cu Robert Downey Jr. în rol principal, a ocupat locul al treilea în top, cu încasări de 12,5 milioane de dolari în al doilea weekend de la debut.

Filmul de acţiune „The Gentlemen”, regizat de Guy Ritchie, cu Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Hugh Grant şi Colin Farrell în distribuţie, a debutat pe poziţia a patra, cu încasări de 11 milioane de dolari. Filmul spune povestea unui britanic care încearcă să vândă unor miliardari americani imperiul pe care l-a creat de pe urma drogurilor.

Filmul de aventuri „Jumanji: The Next Level”, cu Dwayne Johnson şi Kevin Hart în distribuţie, a coborât o poziţie, până pe cinci. După al şaptelea weekend de la premieră, el a generat încasări de 7,9 milioane de dolari.

„The Turning”, film cu accente horror regizat de Floria Sigismondi, a debutat pe locul al şaselea, cu încasări de 7,3 milioane de dolari.

Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker” a coborât două locuri în clasament, până pe şapte, cu încasări de 5,1 milioane de dolari în al şaselea weekend de la debut.

Drama „Little Women”, adaptare realizată de Greta Gerwig, a ocupat locul al optulea, în coborâre două poziţii, după ce, în al cincilea weekend de la premieră, a generat încasări de 4,7 milioane de dolari.

Tot două locuri a coborât în top şi drama „Just Mercy”, în care Michael B. Jordan interpretează rolul avocatului pentru drepturile omului Bryan Stevenson. Filmul a generat, în al cincilea weekend de top, încasări de 4 milioane de dolari.

Locul al zecelea a fost ocupat de lungmetrajul „Knives Out”, cu Ana De Armas, Daniel Craig şi Chris Evans în distribuţie, care, după al nouălea weekend de la premieră, când a generat încasări de 3,6 milioane de dolari, a coborât două locuri în top.

Lasă un răspuns