„Bărbaţi în negru Internaţional/ Men in Black: International”, cu Tessa Thompson, Chris Hemsworth şi Liam Neeson în rolurile principale, a debutat pe prima poziţie în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 902.771 de lei.

Regizat de F. Gary Gray, noul film al francizei îi are în prim plan pe Thompson şi Hemsworth, care fac echipă pentru a proteja Pământul de o serie de atacuri ale extratereştrilor. Lungmetrajul a fost vizionat de 35.381 de spectatori, potrivit cifrelor oferite de Cinemagia.

Animaţia „Singuri acasă 2/ The Secret Life of Pets 2”, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, actorii Patton Oswalt, Kevin Hart şi Harrison Ford, a coborât o poziţie, până pe doi, în al doilea weekend de la debut, generând încasări de 302.543 de lei şi fiind vizionată de 14.457 de spectatori.

„Dark Phoenix”, regizat de Simon Kinberg, cu Sophie Turner, Jennifer Lawrence şi Jessica Chastain în distribuţie, a coborât două locuri, până pe trei, după ce în al treilea weekend de la premieră a fost vizionat de 7.035 de spectatori şi a generat încasări de 170.377 de lei.

Lungmetrajul live-action „Pokémon Detectiv Pikachu”, pentru care şi-a împrumutat vocea Ryan Reynolds, s-a menţinut pe locul patru după al treilea weekend de la premieră, fiind văzut de 6.965 de spectatori şi având încasări de 143.716 lei.

„Câinele, adevăratul meu prieten, 2/ A Dog’s Journey”, o nouă ecranizare în care îndrăgitul patruped Bailey vrea să îşi împlinească un nou destin şi alături de cei dragi ajunge în locuri surprizătoare şi în care joacă Dennis Quaid, Josh Gad, Marg Helgenberger şi Kathryn Prescott, a debutat pe poziţia a cincea în clasament cu încasări de 130.066 de lei, după ce a fost vizionat de 6.562 de spectatori.

Lungmetrajul de aventuri „Aladdin” al lui Guy Ritchie a coborât trei locuri, până pe şase, în al cincilea weekend de la debut. Filmul cu Will Smith în distribuţie a generat încasări de 128.455 de lei.

Filmul SF „Godzilla II: Regele monştrilor/ Godzilla: King of the Monsters”, regizat de Michael Dougherty, cu Millie Bobby Brown, Bradley Whitford şi Vera Farmiga în distribuţie, a coborât două locuri, până pe şapte, în al patrulea weekend de la premiera pe marile ecrane româneşti, producţia fiind vizionată de 3.415 spectatori şi generând încasări de 78.494 de lei.

„John Wick 3: Război total/ John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, regizat de Chad Stahelski, cu Keanu Reeves şi Halle Berry în distribuţie, s-a clasat pe poziţia a opta, în coborâre două locuri, după ce, în al şaselea weekend, a fost vizionat de 2.691 de spectatori şi a generat încasări de 62.219 lei.

Povestea de dragoste „Şi Soarele e o stea/ The Sun Is Also a Star”, cu Yara Shahidi şi Charles Melton în distribuţie, a urcat un loc, până pe nouă. În al treilea weekend de la debut, filmul a generat încasări de 46.801 de lei.

Comedia „Ticăloasele/ The Hustle”, cu Rebel Wilson şi Anne Hathaway în distribuţie, a coborât două locuri, până pe zece, cu încasări de 45.358 de lei, în al optulea weekend de la debut.

About Post Author

Lasă un răspuns