„Spider-Man: Far from Home”, al 23-lea film Marvel, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, iar la nivel global, a generat încasări de 580 de milioane de dolari în primele şase zile de la lansare.

Filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat în primul weekend pe marile ecrane nord-americane încasări de 93,6 milioane de dolari.

La nivel internaţional, în primele şase zile de la debut, lungmetrajul a generat încasări de 395 de milioane de dolari.

Din distribuţie fac parte Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal şi Zendaya. Holland a jucat prima dată rolul Peter Parker (Spider-Man) în „Spider-Man: Homecoming” (2017), care a generat în weekendul de debut încasări de 117 milioane de dolari, la nivel nord-american.

Cel de-al patrulea film din franciza animată „Toy Story” a coborât pe poziţia secundă a actualului top nord-american. În al treilea weekend de la debut, filmul a generat încasări de 34,3 milioane de dolari.

Comedia muzicală „Yesterday”, regizată de Danny Boyle, s-a menţinut pe locul al treilea, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 10,7 milioane de dolari.

Filmul horror „Annabelle Comes Home”, al şaptelea din Universul Conjuring, a coborât două locuri, până pe patru, după ce, în al doilea weekend de la debut a generat încasări de 9,7 milioane de dolari.

Filmul fantasy „Aladdin” al lui Guy Ritchie s-a clasat pe locul al cincilea, în coborâre o poziţie. În al şaptea weekend de la premieră, lungmetrajul a generat încasări de 7,6 milioane de dolari.

„Midsommar”, care spune povestea unui grup ce călătoreşte în Suedia pentru un festival, a debutat pe locul al şaselea. Drama horror regizată de Ari Aster a generat încasări de 6,5 milioane de dolari, în ciuda criticilor favorabile primite.

Animaţia „The Secret Life of Pets 2”, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, actorii Patton Oswalt, Kevin Hart şi Harrison Ford, a coborât două locuri în top, până pe şapte. Filmul a generat, în al cincilea weekend de la premieră, încasări de 4,7 milioane de dolari.

Filmul de acţiune „Men in Black International” a coborât două locuri, până pe opt. În al patrulea weekend de la lansare, a generat încasări de 3,6 milioane de dolari.

Lungmetrajul SF „Avengers: Endgame” s-a clasat pe locul al nouălea, în coborâre două poziţii, după ce, în al 11-lea weekend de la lansare, a generat încasări de 3,1 milioane de dolari.

„Rocketman”, inspirat de viaţa muzicianului Elton John, s-a clasat pe locul al zecelea, în coborâre o poziţie. Filmul a generat – în al şaselea weekend de la lansare – încasări de 2,6 milioane de dolari. Cu un buget de producţie estimat la 40 de milioane de dolari, lungmetrajul regizat de Dexter Fletcher, cu Taron Egerton şi Jamie Bell în distribuţie, a generat încasări totale de 173,8 milioane de dolari.

About Post Author

Lasă un răspuns