Misterul din jurul cuplului care s-a sărutat în toiul violenÅ£elor din Vancouver s-a risipit. După ce fotografia cu cei doi tineri a făcut înconjurul internetului, părinÅ£ii acestora i-au recunoscut ÅŸi le-au spus povestea. "Amândoi sunt absolut uimiÅ£i că au ajuns celebri", povesteÅŸte tatăl tânărului.

Scott Jones, un australian care doreÅŸte să facă stand-up comedy, ÅŸi prietena sa canadiană, Alex Thomas, au fost surprinÅŸi sărutându-se în mijlocul violenÅ£elor de pe străzile din Vancouver. Imaginile cu cei doi tineri sărutându-se au făcut înconjurul lumii ÅŸi au fost populare mai ales în Australia, după ce familia tânărului l-a identificat pe Scott Jones.

Membrii Familiei lui Jones au declarat că Scott e în Canada de ÅŸase luni ÅŸi lucrează ca barman, dar încearcă să devină actor ÅŸi să facă stand-up comedy. Unul dintre numerele sale de stand-up comedy a fost postat pe YouTube, potrivit huffingtonpost.ca.

Hannah Jones a declarat iniÅ£ial la postul CBC News că bărbatul din fotografie e fratele ei în vârstă de 29 cu prietena lui care studiază la Universitatea Guelph din Ontario.

Tatăl lui Scott, Brett a confirmat de asemenea că e vorba despre fiul său şi prietena lui.

"A ajuns viral pe internet", a spus  Brett James, tatăl tânărului surprins în fotografie. El spune că fiul său ÅŸi prietena lui au participat la finala Cupei Stanley pe care cei de la Vancouver Canucks au pierdut-o în faÅ£a americanilor de la Boston Bruins. "După meci, cei doi au fost prinÅŸi în mijlocul violenÅ£elor. Alex a fost lovită de un scut al poliÅ£iei ÅŸi a căzut", a precizat tatăl tânărului pentru CBS News. Fiul său a sărutat-o pentru a o liniÅŸti, moment surprins cu precizie de fotograf, a mai povestit el.

Cei doi au scăpat cu bine, iar Alex s-a ales doar cu o vânătaie la picior. "Amândoi sunt absolut uimiÅ£i (pentru că au ajuns celebri)", a adăugat Brett Jones.

sursa: realitatea


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns