Compania Yahoo şi tabletele BlackBerry Playbook îşi vor da obştescul sfârşit pe parcursul anului viitor, potrivit unei liste întocmite de către site-ul pcworld.com.

Tableta BlackBerry

BlackBerry Playbook, tableta companiei RIM va dispărea de pe piaţă în luna decembrie 2012. Lansată în aprilie 2011, Playbook s-a bucurat de review-uri elogioase din partea site- urilor de specialitate, însă pasionaţii de tehnologie nu s-au înghesuit s-o achiziţioneze. Chiar dacă preţul a scăzut de la 500 de dolari la 200 de dolari, vânzările au rămas mult sub aşteptări.

Memoriile Flash USB

Serviciile de cloud-computing şi cele care oferă stocarea online a datelor vor face, în mod inevitabil, ca memoriile flash USB să devină inutile. Este doar o chestiune de timp, scriu specialiştii pcworld.com.

Aparatele de tip point-and-shoot şi playerele MP3

Pe măsură ce telefoanele mobile sunt dotate cu camere video şi baterii din ce în ce mai avansate, aparatele de tip point-and-shoot şi playerele MP3 îşi pierd din utilitate. În loc să cumpere şi să care câte trei gadget-uri, din ce în ce mai mulţi utilizatori preferă să-şi achiziţioneze telefoane de ultimă generaţie precum iPhone-ul 4S.

Compania Yahoo

Este dificil să ne imaginăm interentul fără Yahoo, însă din ce în ce mai multe date indică faptul că această companie are zilele numărate. O parte din companie a fost deja scoasă la vânzare, scrie pcworld.com.

Ochelarii 3D

Cu toate că tehnologia 3D este la modă, ochelarii 3D îi fac pe oameni să arate îngrozitor. În condiţiile în care au apărut deja telefoane mobile, console şi televizoare care afişează imagini în trei dimensiuni fără să necesite ochelari 3D, aceştia vor dispărea în 2012.

Sursa: Realitatea

About Post Author

Lasă un răspuns