In epoca moderna SMS-urile fac parte dintr-o relatie. Uneori aceste mesaje text te apropie de persoana iubita, insa in alte situatii te indeparteaza. Exista anumite legi nescrise pentru situatiile in care nu trebuie sa ii dai SMS iubitului. Afla mai jos care sunt acestea.

Chiar daca ai chef sa afli ce face, nu ii da SMS, rezista! Lasa sa vezi daca si el este interesat de tine sau nu isi doreste ceva stabil.

Daca ai consumat alcool peste masura, in niciun caz nu ii da SMS. Lasand impresia ca esti prea disponibila il face pe el sa creada ca poate face orice. Modul in care evolueaza relatia depinde doar de tine.

Atunci cand esti nervoasa, incearca sa te calmezi inainte de a lua legatura cu el. Este adevarat ca este suparator faptul ca un baiat nu te cauta, insa nu ii da un mesaj de genul "De ce nu m-ai sunat?". El poate percepe acest mesaj intr-un mod nu tocmai bun si sa ajungeti sa va certati de la un lucru care, probabil, nu este asa de grav.

Daca ai chef sa glumesti, ai grija in ce mod o faci. Atunci cand cunosti o persoana de putin timp nu poti sa stii exact cum reactioneaza la diferite glume, mai ales ca in scris unele glume pot avea alt inteles. De exemplu, daca ii spui in mesaj "Doamne, ai pirdut controlul aseara", el poate intelege ca a facut ceva in neregula, cand de fapt tu ai vrea sa ii spui ca te-ai distrat foarte bine alaturi de el cu o seara inainte.

In cazul in care i-ai dat deja un SMS in ziua respectiva, oricat de dor ti-ar fi de el, un singur SMS pentru inceput este de ajuns.

Lasă un răspuns