Christina Perri si-a anuntat lansarea mult-asteptatului single ‘A Thousand Years‘.


In plus, piesa se va regasi si pe CD-ul ‘THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN- PART 1 ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK’ Summit Entertainement/ Chop Shop/ Atlantic.

Single-ul va putea fi achizitionat incepand cu data de 18 octombrie iar albumul Christinei va ajunge in magazine pe data de 8 noiembrie.
Videoclipul oficial, regizat de Jay Martin, care s-a ocupat de regia ‘Jar of Hearts’, va fi lansat la inceputul lui noiembrie.

‘A Thousand Year‘ vine in continuarea albumului de debut al cantaretei, ‘lovestrong’, care a intrat in Soundscan/Billboard 200 in top 5 la inceputul acestui an.

Albumul – include hit-ul ‘Jar of Hearts’ care s-a bucurat si de succes international, debutand in top 5 Australia si Irlanda, dar si in top 10 vanzari de albume in Canada si Regatul Unit.

Piesa ‘Jar of Hearts‘ a intrat in atentia iubitorilor de muzica dupa ce a aparut intr-un episod din 2010 a ‘So You Think You Can Dance‘. Curand dupa emisiunea FOX, Perri a aparut intr-o serie de de emisiuni TV extrem de populare in Statele Unite ca ‘The Today Show’ , ‘The Tonight Show with Jay Leno’ (NBC), ‘Late Show with David Letterman’ , ‘The Early Show’ ( CBS), ‘Jimmy Kimmel live’ ( ABC), ‘Conan’ ( TBS), ‘The Seven’ ( MTV) sau ‘Ellen DeGeneres Show’.
De asemenea, ‘Jar of Hearts‘ a fost in cetrul atentiei in serialul ‘Glee’ in episodul ‘Prom Queen’ din mai 2010. Aparitia din ‘Glee’ a catapultat piesa direct in topuri, iar piesa in original interpretata de Christina Perri s-a intors in top 30 ‘Top Pop Songs’ pe iTunes.

Lasă un răspuns