Într-un interviu pentru revista W, cântăreaÅ£a a declarat: "Într-un moment sau altul, niciunul dintre noi nu a fost un înger", informează nme.com.

Artista a vorbit ÅŸi despre despărÅ£irea lor: "Ajunsesem într-un moment în care viaÅ£a mea de acasă semăna cu propria mea copilărie. Nu-mi voi creÅŸte fiul într-un cămin dominat de tensiune".

"Åžtiam că vor fi reacÅ£ii negative în presă în legătură cu divorÅ£ul meu, dar nu-mi voi trăi viaÅ£a în funcÅ£ie de ce va spune unul sau altul. Asta contravine tuturor lucrurilor despre care cânt. Trebuie să fiu eu însămi", a mai spus Aguilera.

Aguilera a mai vorbit ÅŸi despre arestarea sa, în martie, când a fost surprinsă conducând maÅŸina în stare de ebrietate, spunând că nu vrea să pară un martir, dar că a fost victima propriei celebrităţi. Potrivit poliÅ£iei americane, cântăreaÅ£a nu va fi anchetată pentru acest incident.

Anul 2010 a fost unul plin de evenimente pentru Christina Aguilera, care s-a despărÅ£it de soÅ£ul ei, Jordan Bratman, în octombrie, ieÅŸind în public cu noul iubit, Matt Rutler, o lună mai târziu. Tot în noiembrie, Aguilera a primit o stea pe bulevardul celebrităţilor din Los Angeles – Hollywood Walk of Fame. Totodată, ea s-a bucurat de critici favorabile pentru primul ei rol principal într-un film, putând fi văzută alături de Cher în "Burlesque: Vis împlinit".

Christina Aguilera a depus actele pentru divorÅ£ în octombrie 2010, iar divorÅ£ul celor doi a fost finalizat la mijlocul lunii februarie. Aguilera ÅŸi Jordan Bratman au împreună un fiu în vârstă de trei ani.

Aguilera, care a devenit celebră cu hitul "Genie in a Bottle", a câÅŸtigat patru premii Grammy, un Latin Grammy ÅŸi a vândut peste 46 de milioane de albume pe plan mondial.

sursa: mediafax


About Post Author

Lasă un răspuns