După modelul Mutu ÅŸi al său club "Pacha", Chivu se pare că are ÅŸi el un club situat chiar pe Calea Victoriei despre care iniÅ£ial se credea că îi aparÅ£ine lui Marius Kalmar, prietenul interistului. Astfel, clubul Tribute se pare că îi aparÅ£ine jucătorului lui Internazionale Milano ÅŸi Marius Kalmar doar administrează afacerea.

  • "Cristi

"Marius Kalmar a stat mereu pe lângă Chivu ÅŸi tocmai de aceea fotbalistul i-a încredinÅ£at afacerea spre administrare. Nu a vrut să se ÅŸtie că el este adevăratul patron de la Tribute", a declarat o sursă apropiată fotbalistului, în exclusivitate pentru Ziarul Ring.

RelaÅ£ia de prietenie dintre Kalmar ÅŸi Chivu este cunoscută ca fiind una de prietenie, fundaÅŸul lui Inter lăsând multe dintre ‘problemele’ sale pe mâna lui Marius Kalmar.

Acesta din urmă a avut o relaÅ£ie cu Adela Popescu, cea care i-a refuzat în primăvara anului 2010 cererea în căsătorie. Trei ani si jumatate, atât a durat frumoasa poveste de dragoste dintre Adela ÅŸi prietenul lui Chivu. Cei doi au avut o relaÅ£ie aparent liniÅŸtită ÅŸi ÅŸi-au petrecut multe dintre vacanÅ£e alături de Adelina ÅŸi Cristi Chivu

About Post Author

Lasă un răspuns