Componentul trupei Paraziţii a vorbit despre scandalurile în care a fost implicat în ultimul an. Acuzat că a transmis mesaje naziste şi că şi-a maltratat soţia, Cheloo spune că nu se teme de ceea ce presa spune despre el.

El a vorbit în revista VIP despre scandalurile în care a fost implicat în ultima perioadă, cât şi despre viziunea sa asupra realităţii din România.

Cântăreţul a fost acuzat de Alianţa Civică a Romilor din România că a promovat un "mesaj naţionalist extrem, ce a fost conceput şi promovat de către o organizaţie nazistă din SUA, The Order". Asta după ce a apărut într-un videoclip purtând un tricou cu mesajul “White and Proud 14” (Alb şi Mândru 14).

În plus, familia lui Cheloo a fost în centrul atenţiei după ce soţia lui Dana a fost internată din cauza abuzului de droguri, iar presa tabloidă scria că între cei doi existau certuri violente.

"Niciun scandal de presă nu ne poate afecta. Imaginea noastra este atât de proastă, încât nu mai contează. Toata lumea are impresia că mâncăm copii, aşa că mi se rupe”, a declarat Cheloo.

Acesta va cânta pe 13 august cu trupa Paraziţii în deschidere pentru trupa Deftones, la Arenele Romane.

Sursa: Ziare.ro

Lasă un răspuns