După ce a divorțat în 2018 de soția lui și s-a cuplat la scurt timp cu Jessie J, actorul care a interpretat personajul principal din filmul Magic Mike a ieșit la agățat pe Internet.

Este vorba de Channing Tatum, în vârstă de 39 de ani, care și-a făcut cont pe rețeaua de matrimoniale Raya și și-a explimat dorința de a-și găsi jumătatea prin intermediul algoritmilor de căutare din această aplicație.

Actorul care are o avere de 50 de milioane de dolari a confirmat că respectivul cont îi aparține.

Divorțul de Jenna Dewan din 2018 i-a pus capac. A mai avut o relație de câteva luni cu cântăreața Jessie J, dar nu s-a simțit împlinit. Așa că Channing Tatum a ieșit la agățat în lumea virtuală.

El și-a făcut un cont pe o rețea de socializare numită Raya și speră să își găsească perechea. ”Și-a făcut cont pe Raya de câteva săptămâni. I-ar plăcea să fie abordat de o femeie, ci nu să o abordeze el pentru că are un anumit blocaj conversațional. Nu îi e rușine de contul lui și recunoaște că e ușor timid în relația cu femeile”, a declarat un apropiat pentru E! Entertainment.

Actorul are o avere estimată la 50 de milioane de dolari. A fost căsătorit cu Jenna Dewan între 2009 și 2018.

Channing Tatum are 39 de ani, 50 de milioane de dolari în conturi și este singur...
Ei au o fiică de șase anișori, Everly și împart custodia. Deși au fost rezervați în declarații cu privire la cauzele divorțului, gurile rele susțin că ar fi fost vorba de cele două mai probleme ale lui Channing: alcoolul și femeile.

About Post Author

Lasă un răspuns