Cântăreaţa Cesaria Evora îşi reia turneul de promovare a albumului "Nha Sentimento" – după ce a suferit, în mai, o intervenţie chirurgicală pe cord deschis – urmând să concerteze în România, la Braşov şi Bucureşti, pe 15 şi respectiv, 18 octombrie, informează organizatorii.

""

Cesaria Evora a fost supusă de urgenţă unei intervenţii chirurgicale pe cord deschis, la Paris, în luna mai, spectacolele sale din următoarele luni, inclusiv cel programat la Bucureşti pe 15 mai, fiind anulate.

Cesaria Evora va concerta la Sala Sporturilor din Braşov, pe 15 octombrie, şi la Sala Palatului din Bucureşti, pe 18 octombrie.

Biletele pentru concerte sunt disponibile online, pe site-urile www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.Blt.ro, www.Bilete.ro, la Sala Palatului din Bucureşti, la Sala Sporturilor din Braşov, în librăriile Humanitas şi Cărtureşti, magazinele Diverta, Germanos, Vodafone şi magazinul Off The Record, la preţuri cuprinse între 210 şi 70 de lei.

Biletele cumpărate şi nereturnate până în acest moment pentru concertul din luna mai rămân valabile , urmând să fie schimbate la casele de bilete de unde au fost achiziţionate, iar în ziua concertului, pe 18 octombrie, pot fi schimbate şi la ghişeul din incinta Sălii Palatului.

Celebra cântăreaţă originară din Insulele Capului Verde a susţinut numeroase concerte în România.

Spectacolele din octombrie fac parte din turneul de promovare a celui mai recent album al artistei, "Nha Sentimento". Lansat în 2009, discul "Nha Sentimento" cuprinde 14 piese emoţionante, cu teme profunde, în care bucuria de a trăi învinge tristeţea şi regretul.

Cesaria Evora, în vârstă de 68 de ani, este supranumită "Diva desculţă", apărând pe scenă doar în picioarele goale, în semn de solidaritate cu femeile şi copiii săraci din ţara sa, despre ale căror suferinţe cântă.


Lasă un răspuns