Marti, 21 martie, Cesar Millan, cel mai talentat psiholog si antrenor canin, isi va face aparitia in premiera pe scena Salii Polivalente din capitala, in show-ul de exceptie, prezentat cu succes pe marile scene europene in cadrul turneului ”Once Upon a Dog Tour”.

    Pregatirile pentru productia impresionanta, care va avea loc peste doar cateva zile, au intrat in linie dreapta, organizatorii avand grija ca artistul sa aiba parte atat de confortul binemeritat cat si de conditiile tehnice necesare bunei desfasurari a spectacolului.

    Cesar Millan soseste duminica, la Bucuresti, cu doua zile mai devreme, iar organizatorii pun la punct ultimele detalii, asigurandu-se ca fiecare cerinta din riderul impus de staff-ul artistului va fi indeplinita.

 


    In ciuda succesului pe care il inregistreaza in randul iubitorilor de animale de pe intreg mapamondul, Cesar Millan nu a avut pretentii exagerate.

    Cu toate acestea, atat Cesar Millan cat si membrii echipei sale vor fi cazati la un hotel de cinci stele din centrul capitalei unde vor beneficia de servicii speciale.

    Pe toata perioada sederii la Bucuresti, Cesar Millan se va deplasa cu o masina din gama de lux. In ziua spectacolului, Cesar Millan va avea o cabina spatioasa, amenajata cu oglinzi iluminate pentru machiaj, mobilier si cabina de dus, iar pentru satisfacerea preferintelor culinare ale musafirilor, organizatorii vor pune la dispozitia acestora preparate cat mai naturale si sanatoase, bogate in nutrienti esentiali.

    Cesar Millan a solicitat sortimente variate de legume, salate, paste, supe, paine, deserturi, ceai, cafea, apa si bauturi racoritoare.

    Meniul va cuprinde, de asemenea, preparate culinare calde pe baza de carne.

    In acelasi timp, Cesar s-a aratat interesat sa guste din delicatesele culinare traditionale.

    Marti seara, iubitorii de caini din Romania vor parcurge o calatorie educationala prin toate etapele vietii unui caine.

    Pe langa secretele interesante despre inteligenta cainelui, demonstratiile lui Cesar Millan vor fi presarate cu momente pline de amuzament si antren.

    Chiar si cei mai mici spectatori vor primi explicatii interesante privind comportamentul cainelui si vor avea prilejul sa invete cum pot avea un companion ascultator, echilibrat, care sa le fie prieten devotat, capabil sa le sara in ajutor la nevoie.

    Cesar Millan va performa alaturi de caini problema ce apartin spectatorilor romani care au ales sa se inscrie in programul de selectie anuntat de organizatori.

    In acest fel, Cesar Millan va impartasi lectii educative despre situatii delicate ce intervin intre caine si stapan, in fiecare zi.

    Cesar Millan va demonstra ca dragostea, increderea, grija si tehnici specifice de dresaj pot face minuni, indiferent daca patrupedul este de rasa, ori maidanez.

    Talentul si dedicarea cu care se implica in fiecare poveste si conexiunea incredibila pe care o are cu cainii, fac din Cesar un maestru al psihologiei canine.

    Spectacolul se va desfasura in limba engleza, insa va fi dublat consecutiv in limba romana.

    Accesul publicului in Sala Polivalenta se va face incepand cu ora 18:30, iar spectacolul va incepe la ora 20:00.

    Nu este permis accesul persoanelor insotite de animale de companie, cu exceptia celor ce vor fi alesi pentru prezenta pe scena alaturi de Cesar Millan, iar filmarea sau fotografierea in timpul spectacolului vor fi strict interzise.

    Biletele disponibile pot fi cumparate atat online de pe www.myticket.ro cat si de la magazinele Diverta, Muzica sau din Libraria Mihai Eminescu (Universitate).

    In ziua evenimentului, persoanele interesate isi vor putea procura biletele si de la casa de bilete a Salii Polivalente.

    Preturile acestora pornesc de la 75 lei si cresc in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Cat.V – 100 lei, Cat.IV – 150 lei si 75 lei pentru copiii sub vârsta de 14 ani, Cat.III – 250 lei si 125 lei pentru copiii sub vârsta de 14 ani, Cat.II – 350 lei și Cat.I – 425 lei.

About Post Author

Lasă un răspuns