Cadourile primite la sfârşit de an la birou sunt de multe ori nepotrivite, dacă nu chiar hilare. CBS News a analizat sute de poveşti ale angajaţilor şi a făcut un top al celor mai ciudate cadouri primite de la şefi în ultimii ani.

  

 

1. Tampoane. "Cel mai oribil cadou pe care l-am primit de Sărbători la birou a fost un pachet de tampoane. Era împachetat foarte frumos şi avea un bileţel pe care scria ‘ceva util din partea şefului’. M-am înroşit când l-am desfăcut, iar apoi am văzut că toate colegele din birou primiseră acelaşi lucru. În următoarele săptămâni, ne-am găsit fiecare un alt serviciu", spune D.L.

 

2. Broşuri gen Martorii lui Iehova. "Şefa noastră era foarte religioasă, aşa că ne-am trezit la birou cu un pacheţel de broşuri religioase pe care le-a împărţit angajaţilor. Aveau titluri de genul ‘De ce sunt greşite toate celelalte religii’ sau ‘Răspunsuri pentru toate problemele din viaţă’. Ne-a spus zâmbind: ‘Cred că aveţi nevoie de o schimbare’, povesteşte Dani.

 

3. Jucării din sex-shop. "Lipsa de inhibiţii a managerului ne-a făcut pe toţi cei din birou să ne înroşim instant. Nu a fost un moment comic, ci mai degrabă unul penibil", spune C.B.

 

4. Un cadou furat. "Primisem un mic cadou din partea surorii mele pe care îl pusesem pe marginea biroului. Era un carneţel cu foi care se pot desprinde. Şeful meu a trecut pe lângă biroul meu, m-a întreabat ce este, i-am zis "un cadou primit de la sora mea", la care el răspunde "Mulţumesc", îl ia şi pleacă. Am rămas fără cuvinte. Îmi lasă şi azi mesaje pe foile carneţelului pe care l-a furat", spune LD.

 

5. Un bonus din salariul angajatului. "Soţul meu a primit un plic de la şeful lui, ca şi toţi colegii de birou, cu 100 de dolari înăuntru. Ne-am bucurat, i-am cheltuit rapid, dar la următorul lui salariu ne-a căzut faţa când am văzut că a primit cu 100 de dolari mai puţin. Era de fapt doar un avans din leafă. Dacă ştiam, nu-i cheltuiam aşa de uşor", îşi aminteşte Alyssa.

 

 

Sursa: Realitatea

Lasă un răspuns