Cele mai ieftine bilete pentru concertul BRYAN FERRY au fost epuizate


Biletele cele mai ieftine pentru spectacolul BRYAN FERRY, programat pentru data de 18 septembrie, s-au epuizat. Este vorba de categoriile de bilete la preturile de 120 respectiv 160 lei. In acest moment mai sunt disponibile trei categori de bilete: VIP – 350 lei, 280 respectiv 210 lei; toate fiind bilete cu loc pe scaun.
 
Renumitul muzician, textier si compozitor britanic, membru fondator al legendarei trupe Roxy Music si autor al unor hituri precum "Slave To Love", “Don’t Stop The Dance”, "More Than This", “Shameless”, “One Night” sau "Avalon", va concerta pentru prima data in Romania la Arenele Romane din Bucuresti, in data de 18 septembrie 2011.
 
In varsta de 65 de ani,
BRYAN FERRY este considerat unul dintre cei mai importanti muzicieni britanici din toate timpurile. A devenit faimos inca de la inceputul anilor ‘70 pentru stilul sau vocal suav si melancolic, pentru prezenta scenica impecabila si eleganta si pentru stilul vestimentar inconfundabil.
 
Supranumit adesea “Mr. Cool”,
"The King Of Cool” sau ”The Electric Lounge Lizard", Ferry si-a inceput cariera solo in anul 1973 cand inca era membru al trupei Roxy Music, activand alaturi de un alt celebru compozitor si muzician britanic, Brian Eno.
 
De-a lungul carierei impresionante a inregistrat nu mai putin de 13 albume solo, trei dintre ele ajungand No.1 in Marea Britanie si 8 albume cu Roxy Music. De asemenea 10 din single-urile lansate de Ferry au intrat in Top 5 si Top 10 UK Charts, in timp ce multe dintre hiturile sale au aparut pe diferite compilatii si soundtrack-uri de filme si documentare precum ‘Noua Saptamani si ½’ in regia lui Adrian Lyne, ‘Bitter Moon’ al lui Roman Polansky, ‘Legend’ de Ridley Scott, ‘Phenomenon’ de Jon Turteltaub si ‘The Walker’ al lui Woody Harrelson.
 
Concertul de la Bucuresti promoveaza noul material discografic al artistului lansat in toamna anului trecut. Intitulat “Olympia”, albumul contine atat piese inregistrate alaturi de fostii colegi din Roxy Music cat si colaborari cu artisti renumiti precum David Stewart (Eurythmics), Johnny Greenwood (Radiohead), Flea (Red Hot Chilly Peppers), Scissor Sisters, Groove Armada si David Gilmour (Pink Floyd). Pe disc figureaza si doua cover-uri: o adaptare emotionanta a piesei cantautorului Tim Buckley, “Song To The Siren” si o versiune uimitoare a hitului trupei de rock-psihedelic Traffic – “No Face, No Name, No Number”. Pe coperta albumului apare celebrul model Kate Moss intr-o fotografie inspirata de tabloul cu acelasi nume al impresionistului Edouard Manet.
Intrat direct in Top 20, discul a fost foarte bine primit de presa de specialitate si de public, multi considerand-ul cel mai bun material al artistului din ultimii 20 de ani.
 
Noile compozitii BRYAN FERRY precum si hit-urile care l-au consacrat vor putea fi ascultate in premiera intr-un show live la Arenele Romane din Bucuresti pe data de 18 septembrie.

Biletele ramase disponibile pentru acest spectacol sunt disponibile online la Eventim.ro si in retelele magazinelor Germanos, Orange¸ Vodafone, Domo in librariile Humanitas si Carturesti putand fi procurate la urmatoarele categorii de pret in functie de pozitia locurilor in arena: 210, 280 si 350 lei.

Concertul BRYAN FERRY din 18 septembrie 2011 este produs de One Event.

Parteneri media: Europa FM, Catavencii, Adevarul, Sapte Seri, ZOOM, Zile si Nopti, Feeder, HotNews.ro,  iConcert, Port.ro, 
b365.ro, VoxPublica.ro si Realitatea.net


BRYAN FERRY live Bucuresti: https://www.facebook.com/event.php?eid=199997176696664
BRYAN FERRY ‘Reason Of Rhyme – live 2011’: http://youtu.be/Xtye5uCSojY?hd=1
BRYAN FERRY ‘Olympia Tour 2011’: http://youtu.be/nOfGQirkrcA?hd=1

––-,,,,––

www.bryanferry.com
www.facebook.com/bryanferry
www.youtube.com/bryanferry

About Post Author

Lasă un răspuns