Piesa “Moartea Boxelor” semnată de Șuie Paparude a câștigat premiul pentru cel mai bun videoclip la cea de-a treia ediție a Festivalului Filmul de Piatra (5-8 ianuarie 2012).

 
Ana Ularu, Andi Vasluianu, Irina Margareta Nistor, Aurelian Nica, Virgiliu Mărgineanu şi Ticu Lăcătuşu au jurizat competiția care a adunat 55 de scurtmetraje românești în categoriile Ficțiune, Animație, Documentar, Experimental, Videoclip și Extrem.
Clipul “Moartea Boxelor”, lansat oficial în octombrie 2011, a fost realizat de Anton Groves și Adrian Aghenitei (Studioset Production).
"Moartea Boxelor" se inspiră din estetica filmelor noir, de la concept, regie și scenariu până la post-producție.

"Videoclipul o are ca protagonistă pe actrița Dina Rotaru.  Secvențele exterioare au fost filmate într-o singura noapte, în mai multe locații din București”, explică Michi, liderul trupei Șuie Paparude.

Piesa “Moartea Boxelor”  s-a aflat timp de 2 luni în TopShow Radio Guerrilla, ocupând timp de 2 săptămâni locul 1, fiind singura piesă instrumentală care a ajuns în această poziție în istoria topului. Totodată, “Moartea Boxelor” se află pe locul 9 în TopShow 40 Radio Guerrilla 2011.
“Moartea Boxelor”

 

Lasă un răspuns