Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în contractul încheiat pentru partida amicală cu FC Barcelona, există o clauză specială pentru ca argentinianul Lionel Messi să fie prezent la Bucureşti.
 "Sper ca Messi să depăşească problema medicală pe care o are şi să fie prezent la Bucureşti la meciul cu Dinamo. Există un contract cu clauze care specifică faptul că trebuie să fie prezenţi un număr minim de jucători care fac parte din echipa naţională a Spaniei. Există o clauză specială pentru Messi. Vom încheia zilele următoare o poliţă de asigurare a contractului. Organizarea e absolut impecabilă", a declarat Badea.

Fotbalistul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a suferit o contuzie la piciorul drept, la antrenamentul de luni, şi nu a evoluat în meciul amical de marţi cu Hamburger SV. Argentinianului i s-a făcut, marţi dimineaţă, o ecografie în urma căreia s-a constatat că are un hematom intramuscular. Potrivit serviciilor medicale ale FC Barcelona, perioada de indisponibilitate a lui Messi va fi evaluată în funcţie de evoluţia situaţiei jucătorului.

Dinamo va disputa un meci amical cu FC Barcelona, în data de 11 august, de la ora 20.15, pe Arena Naţională din Capitală.

 

 

Sursa : www.mediafax.ro

Lasă un răspuns