Cantareata americana Macy Gray revine in luna martie a anului viitor cu un nou material discografic. Discul se va numi "Covered", si, dupa cum sugereaza si titlul, va contine o serie se preluari dupa piese pop-rock celebre, conform music-news.com.

  

Astfel, vom auzi cum suna in varianta soul-R&B melodii din repertoriul Arcade Fire ("Wake Up"), Radiohead ("Creep), My Chemical Romance ("Teenager"), Eurythmics ("Here Comes the Rain Again").

 

"Covered" este cel de-al de-al saselea album din cariera cantaretei si primul lansat sub egida casei de discuri 429 Records.

 

Pana la lansarea discului, fanii lui Macy vor avea ocazia sa descarce gratuit o piesa de Craciun. Melodia se numeste "What I Want For Christmas" si va fi disponibila pe amazon.com pe data de 25 decembrie.

 

Macy Gray a devenit cunoascuta in intreaga lume datorita piesei "I Try", de la a carei lansare s-au scurs 12 ani. Artista a avut ocazia sa concerteze si in Romania, in 2007, cu ocazia festivalului Coke Live, pe insula Lacul Morii din cartierul bucurestean Crangasi.

 

 

Sursa: BestMusic

Lasă un răspuns