Televiziunile se întrec în programe speciale de sărbatori. În prima zi de Crăciun, Antena 1 difuzează o ediţie specială „Neatza", cu Dani Oţil în rol de Grinch, iar TVR 2 programează ediţii speciale cu transmisiuni directe de la Vatican.

Pro Tv

În această seară, imediat după Ştirile ProTv, de la 20.30, LaLa Band invită telespectatorii într-o atmosferă de sărbătoare. Fanii serialului vor avea parte de o întâlnire inedită cu Moş Crăciun, interpretat de Marin Moraru, şi vor fi invitaţi să intre intr-o lume în care-şi doreşte să trăiască Ioana Popa (Alina Eremia), o lume în care ea şi Andrei nu au fost schimbaţi la naştere. La ora 23.00, este programat un concert grandios marca Ştefan Bănică jr. Pe 25 decembrie, Moş Crăciun lasă sub bradul de la ProTv filmele „Madagascar 2" şi „Busola de aur". De la ora 17.45, Cătălin Măruţă face… şi primeşte cadouri de Crăciun. La 20.30 este programat filmul „The Expendables" cu Sylvester Stallone, Mickey Rourke şi Bruce Willis, iar la 22.45 puteţi urmări „Strania poveste a lui Benjamin Button". Pe 26 decembrie, de la ora 20.30, la „Vocea României" se dă bătălia finală pentru cel mai râvnit titlu al momentului. Aflaţi atunci cine va câştiga marele premiu de 100.000 de euro. În ultima ediţie a show-ului de la ProTv, cei patru concurenţi vor cânta în duet cu antrenorii lor, dar pregătesc şi alte momente surpriză care să-i convingă pe telespectatori că merită marele premiu.

Antena 1

În prima zi de Crăciun, de la ora 11.00, Răzvan şi Dani pregătesc o ediţie specială „Neatza". Dani Oţil îi va da viaţă lui Grinch, duhul rău al Crăciunului, care va încerca să fure tot ce aduce bucurie momentului. Ziua continuă cu ediţia specială de Crăciun a emisiunii„Super Bingo Metropolis", difuzată de la ora 16.30. Seara, de la 20.20, comedia va fi mai spumoasă cu Mihai Bendeac şi colegii lui, iar apoi, de la ora 21.45, telespectatorii vor afla numele celor trei finalişti „X Factor". În a doua zi de Crăciun, de la 11.10, Gabriela Vrânceanu Firea îi invită pe români să petreacă „Crăciunul în familie". Printre invitaţi se numără Marcel Pavel, trupa Class, Andra, Leonard Doroftei, împreună cu familia, Simona Gherghe, Maria Cârneci, Rodica Popescu Bitănescu şi George Ivaşcu. Mihaela Rădulescu va fi gazda emisiunii „Între prieteni", la Antena 1, difuzată pe 27 decembrie, de la ora 17.00. Printre invitaţii emisiunii "Între Prieteni" se numără Monica Anghel, Marcel Pavel, Marius Florea Vizante, Adriana Trandafir, Cornelia şi Lupu Rednic, Rică Răducanu, Maria Dragomiroiu, Constantin Enceanu, Anca Neacşu, Akcent, CRBL, Alex şi Mandinga.

Acasă TV

Astăzi, de la 20.30, la Cinema ACASĂ, vă aşteaptă o comedie savuroasă pentru întreaga familie, „Capcană pentru Moş Crăciun". Pe 25 decembrie, de la 20.30, intraţi în atmosfera magică de Crăciun cu „Ella fermecată", o frumoasă poveste de iubire, ce o are în rolul principal pe Anne Hathaway. Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru, prezentatorii emisiunii "Poveştiri adevărate" (difuzată de luni până sâmbătă, de la 16.30) şi Cabral şi Mircea Solcanu, prezentatorii emisiunii "Poveştiri de noapte" (difuzată de luni până joi de la 22.00), au pregătit ediţii de sărbătoare, cu reportaje speciale.

TVR1

La TVR1, zilele de 24, 25 şi 26 decembrie vor fi dedicate celor 55 de ani pe care Televiziunea Română îi împlineşte în luna decembrie a acestui an. Astăzi, de la ora 11.15, urmăriţi „TVR 55 – Istoria Cerbului de Aur şi a Eurovisionului". De la ora 16.30, nume mari ale muzicii româneşti şi internaţionale vin la întâlnirea cu Moş Crăciun şi Moş Gerilă pusă la cale de echipa emisiunii „Ne vedem la TVR". La ora 21.00, nu rataţi finala sezonului 3 a emisiunii „ÎnTrecerea anilor". Duminică, 25 decembrie, de la ora 17.45, la „Dănutz SRL", Dan Bittman şi Antonio Passarelli dau o petrecere cu cei mai iubiţi interpreţi de muzică populară din România: Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Horaţiu Cigu şi Ansamblul Dor Românesc din Bistriţa, Andra, Săndel Mihai şi Aurora Mihai, Aurel Tămaş, Cornelia şi Lupu Rednic, Gelu Voicu şi Lăutarii din Teleorman, Andrei Tească şi Teatrul de Magie. De la ora 21.00, la „Distractis Show" de Crăciun, Moşul e de negăsit. Spiriduşul şi renul, cele două mâini drepte ale Moşului, îl caută peste tot. Duminică, 25 decembrie, de la ora 21.35, urmăriţi „Gala Cântecului Românesc" – prezentată de Iuliana Tudor. Luni, 26 decembrie, de la ora 11.15, este programată o ediţie specială a „Tezarului folcloric", iar de la 14.45, TVR1 difuzează „Gala sportului românesc". Florin Piersic este gazda „Galei teatrului şi filmului de televiziune", de la ora 21.10.

TVR2

TVR 2 a pregătit un program special de sărbătoare, cu filme artistice, seriale şi documentare pentru toate vârstele şi gusturile, concerte, transmisiuni şi ediţii speciale. Astăzi, de la ora 14.00, fanii Boyzone au ocazia să vadă un concert excepţional al trupei irlandeze. La ora 20.00, este programată ultima ediţie a anului 2011 a emisiunii „Răzushow" din care nu lipsesc parodiile şi muzica bună. La 22.40, urmăriţi „Via Sacra" – Slujba de Crăciun, transmisiune directă de la Vatican. De Crăciun, la ora 14.00 intraţi în atmosfera de sărbătoare cu un concert al trupei The Corrs, la ora 18.00 nu rataţi „Rhythm of the dance", o înregistrare din spectacolul susţinut de Compania Naţională de Dans a Irlandei în România, la începutul acestui an. La 20.10, urmăriţi aventurile inpsectorului Clouseau în „Pantera roz". Pe 26 decembrie, la 16.10, este programat concertul „Budapest Gypsy Symphony Orchestra", iar de la 18.00 este difuzată prima parte din concertul susţinut recent de Engelbert Humperdink la Bucureşti. A doua parte o puteţi urmări la 21.45.

TVR 3

Şi TVR 3 difuzează numeroase programe speciale, având ca temă Naşterea Domnului. Astăzi, la ora 17.00, ascultaţi „Colinde internaţionale", aduse de TVR Timişoara, iar de la 18.00, puteţi urmări filmul artistic „Un bunic de Crăciun", nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un film de televiziune (Ernest Borgnine). Cu cinci minute înainte de miezul nopţii, Paula Seling şi invitaţii săi ne aşteaptă la „Colindar", concert caritabil la care participă şi soprana Diana Ţugui şi tenorul Costel Busuioc. De Crăciun, de la ora 12.00, vizionaţi un spectacol grandios, de la Domul din Timişoara, oferit de comunitatea italiană din Banat: „Concerto di Natale" cuprinde piese din repertoriul lui Mozart, Puccini, Verdi, Rossi, Idelsohn etc.

TVR Cultural

Astăzi, dar şi de Crăciun, de la ora 14.30, puteţi urmări pe TVR Cultural o serie de „Concerte de colinde americane": Orchestra şi Corul Mormon Tabernacle (Dirijor Mack Wilberg). Invitaţi speciali: Natalie Cole şi David McCullough (sâmbătă) şi, respectiv, David Archuleta (duminică). Partea a treia (invitată Renee Fleming) poate fi vizionată luni, 26 decembrie, de la ora 13.30. Duminică, 25 decembrie, de la ora 15.00, puteţi urmări documentarul „Drumul unui cerb de aur", care prezintă povestea de viaţă a cântăreţei Luminiţa Dobrescu, cea care în 1969 câştiga la Braşov primul trofeu ,,Cerbul de aur" din anii comunismului. De la ora 16.20, nu rataţi concertul extraordinar al pianistului Havasi, unul dintre cei mai talentaţi tineri pianişti ai momentului şi, totodată, cel mai rapid.

KANAL D

Astăzi, de la ora 19.45, urmăriţi o ediţie specială a emisiunii „Asta-i România", prezentată de Mihai Ghiţă. De la 20.30, Andreea Mantea şi Gabriel Coveşeanu vă invită la o ediţie specială a emisiunii „Vizită cu surprize". La ora 22.00, este programat filmul „Robin Hood, prinţul hoţilor". Pe 25 decembrie, de la ora 19.45, Adelina Pestriţu este gazda ediţiei speciale de Crăciun a emisiunii „D-Paparazzi".

Prima TV

În Ajun de Crăciun, intraţi în minunata lume Disney cu „Ratatouille", de la ora 20.30. De Crăciun, la 19.30, maestrul Horia Vîrlan vă aşteaptă la „Cireaşa de pe tort", iar de la ora 22.00 este programată comedia „Spionul Dandana".

 

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns