Inna va castiga anul acesta cu 30.000 de euro mai putin decat in 2010, iar Elena Gheorghe sau Mihai Traistariu vor avea o noapte plina, cu mai multe concerte in noaptea de Revelion.

 

 

Conform Agentiei de Presa Mondena, chiar daca nu va incasa la fel de multi bani ca anul trecut, Inna conduce in topul castigurilor artistilor romani in noaptea dintre ani. Pentru un concert in Monte Carlo ea va incasa 70.000 de euro. Acum un an, ea castiga 100.000 de euro pentru concertul din Polonia.

 

Pe locul al doilea in clasament o gasim pe Anda Adam. Si ea va concerta in afara Romaniei, in Ucraina, iar concertul ei, cu o coregrafie special pregatita pentru eveniment, valoreaza 20.000 de euro.

 

Cantaretii care raman in Romania vor avea o seara cu mult mai plina. Mihai Traistariu, de exemplu, are stabilite cinci spectacole pe Valea Prahovei in noaptea dintre ani, acestea aducandu-i 15.000 de euro. Tot atat va castiga si Elena Gheorghe pentru doar trei concerte, insa.

 

Nico si-a programat si ea tot cinci concerte pentru care va incasa 15.000 de euro, iar Anca Badiu pregateste patru spectacole, pentru fiecare fiind platita cu 2.000 de euro.

 

Sursa: MusicMIx

Lasă un răspuns