Samsung Galaxy S3 este fără îndoială unul dintre cele mai râvnite telefoane mobile ale momentului, apreciat pentru designul elegant şi tehnologiile de ultimă generaţie pe care le oferă. Având un preţ nu tocmai modic, unii utilizatori se întrebă mai în glumă sau în serios ce se poate întâmpla cu Galaxy S3 dacă este scăpat din greşeală pe jos.
 Răspunsul a fost dat de cei de la gizmoslip.com, care au sacrificat un exemplar Galaxy S3 pentru a filma în cele mai mici detalii coşmarul oricărui posesor de smartphone.

În primul test, cobaiul Galaxy S3 este trântit cu spatele de asfalt, de la o înălţime de aproximativ 1.2 metri, simulând căderea din buzunarul de la pantaloni. Deşi la o primă impresie telefonul părea aproape intact, o inspecţie mai atentă arată că scutul din sticlă ce protejează camera foto s-a spart în urma impactului cu asfaltul. De vină pare să fie construcţia camerei foto, cu obiectivul supraînălţat peste profilul carcasei.

Al doilea test a simulat o căzătură pe colţul carcasei, des întâlnită în astfel de accidente. De această dată rezultatul a fost dezastruos. Muchia carcasei s-a deformat considerabil, transferând şocul impactului către scutul din sticlă minerală ce protejează ecranul de 4.8 inch, spărgându-l. Încă o căzătură, de această dată cu faţa în jos, a lăsat telefonul fără stricăciuni majore, mai puţin câteva zgârieturi pe colţul care a atins primul asfaltul.

Lasă un răspuns